Leuke en Unieke Activiteiten wereldwijd; durf jij het aan?!

Onder de categorie Bucket list activiteiten behoren items waarbij jezelf in actie moet komen en/of waar actie centraal staat.

Wellicht is er wat overlapping met wat andere categorien, aangezien veel bucket list ervaringen al gauw tot deze groep behoren. Meer kans voor jou dat je niets over het hoofd ziet!

Groepsactiviteiten ; ook geschikt voor jouw groep

Vaak zijn de items ook geschikt voor diverse gelegenheden, zoals een vrijgezellendag, bedrijfsfeest of vriendendag. Afhankelijk hoe bont je het wil maken qua afstand, kun je zowel activiteiten in Nederland als in het buitenland vinden die hier geschikt voor zijn.

Sport en spel activiteiten komen voorbij. Dit klinkt misschien een beetje saai, maar niets is minder waar. Denk aan een wilde dag op een Wipe Out baan in Nederland , waar jij en je collega's een onvergetelijke dag zullen gaan beleven. Dit is alles behalve saai.

Of ga een weekend met je vrienden naar Praag en maak vervolgens een tandemsprong. Een sprong om nooit te vergeten..

Slecht weer?

Zowel activiteiten in koudere gebieden komen voorbij als  de  actieve bucket list ideeën op de zonnigere bestemmingen. Met volle vaart door de sneeuw op een sneeuwscooter of loop de Big Five Marathon in het warme Zuid-Afrika.

En natuurlijk komen er ook binnenactiviteiten voorbij. Denk bijvoorbeeld aan het grootste tropische overdekte zwemparadijs van de wereld. Hier waan je jezelf op een tropisch exotisch eiland terwijl daadwerkelijk binnen bent. Kortom, genoeg activiteiten die passen op jouw bucket list. Dus kijk snel of jouw lijst hier uitgebreid kan worden of nog beter.. Ga de uitdaging aan en beleef de bucket list activiteit!

Activiteiten

exclusieve oldtimer

In een exclusieve oldtimer rijden

Het is de droom van menig man, rijden in een exclusieve oldtimer. Toch gaan er in dat geval hele nieuwe deuren open. Mocht je geen ervaring hebben in een oldtim...
Wipe out baan Nederland

Ga los op deze Wipe Out Baan in Nederland

Bucket list item: WipeOut Waterpretpark Nederland Hoppa, daar gaat weer een kandidaat die via de enorme rode ballen stuntelachtig in het water belandt. Daarna...

Grootste paintball park van NL

Bucketlist item: Paintball Teamsport #1 Het is één van de spannendste teamsporten ter wereld waarbij een flinke dosis adrenaline wordt aangemaakt. Het wordt d...
Mini cooper huren

Mini Cooper Huren

Bucket list item: een klassieke Mini Cooper huren Oldtimers zijn bucket list waardig! Plan een trip richting de Veluwe en stap, daar eenmaal aangekomen, in ee...