Bucket list item: werk aan jouw lichaam en ontspan tijdens de Bali Bootcamp

De Bali Bootcamp

Het hele jaar ben je hard aan het werk. Iedere dag ren je van hort naar her om al jouw afspraken, sociale contacten en huishoudelijke taken bij te houden. Hierdoor schieten momenten van ontspanning, het bereiden van gezonde maaltijden en bezoekjes aan de sportschool er helaas vaak bij in. Dat buikje is niet meer zo strak als voorheen en jouw T-shirtjes van vorige zomer lijken te zijn gekrompen. Herkenbaar?

Wil jij tijdens jouw vakantie tot jezelf komen, gezond eten en aan je conditie en jouw lichaam werken, dan hebben wij de perfecte vakantie trip voor jou!
Denk aan een tropisch paradijs: witte zandstranden, een azuurblauwe zee en heerlijk vers bereid eten. Voeg daar een team van personal trainers, een op jouw wensen aangepast trainingsschema en een groep enthousiaste deelnemers aan toe en je hebt de perfecte vakantie, we hebben het hier over de Bali Bootcamp.

Bali Bootcamp

Credit: Xtreme-gap

Naar de Bali Gym op je Sportvakantie

Deze bootcamp is een intensief fitness programma en het leuke is, iedereen kan eraan meedoen. Je geslacht, leeftijd en fitnessniveau spelen geen enkele rol. De resultaten die je tijdens deze vakantie kunt bereiken zijn afhankelijk van de periode die je wilt blijven.

Wil je een week op vakantie, dan ga je met meer energie en een uitgerust gevoel naar huis, maar besluit je om bijvoorbeeld twee maanden te blijven dan zal jouw verschijning aanzienlijk veranderen. Hoelang je ook deelneemt, iedereen haalt veel uit de intensieve work-outs en tips van de fitness experts. Er wordt bovendien niet alleen aandacht geschonken aan het sporten, ook voeding speelt een belangrijke rol wanneer je een strakker en gezonder lichaam wilt.

Bang dat er een stel drill instructeurs staan die een sportkamp leiden dat aanvoelt als een strafkamp hoef je niet te zijn. Er is veel tijd over om het prachtige eiland te ontdekken en om te relaxen aan het zwembad. Wil jij een stel spieren kweken of in de buurt komen van het uithoudingsvermogen van Churandy Martina? Dan is de Bali Bootcamp holiday het perfecte item voor op jouw bucket list!

De Bali Bootcamp in het kort

– Boek snel resultaat: met een personal coach bespreek je jouw doelen en aan de hand daarvan stelt hij een persoonlijk trainingsschema op. Met dit schema bereik je in een korte tijd veel resultaat.

– Krijg de smaak te pakken: door de enorm variërende trainingen is een bootcamp work-out alles behalve saai. Het zijn uitdagende trainingen die veel van je vragen. Let op: doordat je snel vooruitgang boekt en jouw grenzen verlegt is de kans om verslaafd te raken aanwezig. Daarnaast vinden de trainingen plaats op verschillende plekken; wat te denken van een beach bootcamp?

– Trainen met anderen: je traint in een klas, want het trainen in een groep zorgt voor extra energie. Je kunt elkaar motiveren en enthousiasmeren, wat belangrijk is wanneer je vooruitgang wilt boeken.

– Ontspan: na het trainen is er veel vrije tijd over om te doen waar jij zin in hebt. Het resort ligt aan het strand en heeft twee zwembaden waar je op een ontspannen manier aan jouw tan kunt werken. Ook is het mogelijk om een massage te nemen, oeh wat een straf!

– Ontdek Bali: in het weekend heb je tijd om eens uitgebreid op pad te gaan. Bezoek de rijstvelden, ga mee op een excursie en bewonder de sprookjesachtige tempels. Op Bali kijk je jouw ogen uit.

Bali Bootcamp

Credit: Xtreme-gap

Beste reisperiode:  Juni t/m oktober (i.v.m. minste kans op neerslag)
Prijsindicatie:  Vanaf 899 euro, dit is op basis van één week
Inclusief:  Accommodatie, ontbijt, maaltijdplan met twee maaltijden per dag,
drie persoonlijke trainingssessies per week, alle groepslessen,
één surfles, drie sup-lessen, trip naar de tempels en een pick up
service van het vliegveld.
Benodigdheden:  Sportkleding, zwemkleding en veel zin om aan de slag te gaan!
Zet Bali Bootcamp op jouw bucket list of kijk direct naar de mogelijkheden om te boeken via Xtreme gap year.

 Succes op je Sportieve vakantie in Bali