Bucket list item: Een dag loungen en BBQ-en in een bbq donut op het water.

De BBQ Donut huren

Een dag vertoeven op het water geeft veel mensen het ultieme gevoel van vrijheid en ontspanning. Om de dag compleet te maken is het een logisch gevolg om met zijn allen nog na te borrelen en te BBQ-en. Waarom deze twee gezellige activiteiten niet samenvoegen tot één onvergetelijke beleving. Dat is wat de ontwikkelaars van de barbecuedonut waarschijnlijk hebben gedacht. En dat idee bleek meer dan geslaagd.

In de barbecuedonut kun je met jouw familie, vrienden en/of collega’s een hele dag genieten op het water, je volproppen met vlees en oneindig borrelen. Het gevaarte heeft bovendien een buitenboordmotor dus jullie kunnen jezelf moeiteloos verplaatsen. Een dagje chillen in een Barbecuedonut is een unieke activiteit die geen enkele deelnemer snel zal vergeten en hierom verdient het ronddobberen in een barbecuedonut een plek op jouw bucket list.
BBQ donut huren

De Loosdrechtse Plassen ontdekken met je barbecue boot

Het varen in een donut is natuurlijk hartstikke leuk. Het is helemaal leuk wanneer je dit in een unieke omgeving doet. Het Groene Hart heeft een groot vaar- en recreatiegebied waar je urenlang kan rondvaren in je barbecue boot en kunt genieten van het beboste landschap, de kleine eilandjes, de historische middeleeuwse stadjes en de dieren die in en rondom het water leven. Klinkt super rustgevend toch?

Heb je bij het lezen van dit artikel zin om op een zonnige dag met jouw vrienden naar de Loosdrechtse Plassen te rijden dan dien je de donut van te voren wel te reserveren. Er zijn namelijk drie donuts beschikbaar. Je wilt bij aankomst natuurlijk niet teleurgesteld worden. Per donut kunnen acht personen mee, en het is naast de barbecue ook mogelijk om een loungebar bij te bestellen, zodat jullie de lekkerste cocktails aan boord kunnen mixen.

De water donut weergarantie

In ons landje weet je nooit wanneer het weer omslaat. Blijkt het op de door jullie geplande datum toch niet zo zonnig te zijn, dan mag je de donut 24 uur van te voren nog annuleren en een nieuwe datum prikken. Handig, want in de regen BBQ-en op het water is misschien memorabel maar niet in de positieve zin van het woord. Heb je geen zin om zelf een lading vlees en salades in te slaan dan boek je het eten er gewoon bij, de organisatoren van de barbecuedonut hebben echt aan alles gedacht!

Van sommige ideeën worden we bij Bookitlist mega enthousiast. De Barbecuedonut is daar een goed voorbeeld van. Een ideale activiteit voor bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeest en/of bedrijfsuitje.
bucketlist bbq donut

BBQ boot huren?

Waar: Bloklaan 22a, 1231 AZ LOOSDRECHT (Recreatiecentrum Mijnden), Nederland
De prijs BBQ donut    : 40 euro per uur (sleur dus zeven vrienden mee en je betaalt slechts 5 euro per persoon per uur!)
De prijs BBQ pakket standaard: 27,50 euro per persoon
De prijs BBQ pakket deluxe: 37,50 euro per persoon
Keuze uit  :

Donut met een lowsmoke barbecue en/of loungebar

Bij beide BBQ pakketten zijn vijf drankjes per persoon inbegrepen.

Reserveren: noodzakelijk wanneer je niet teleurgesteld wilt worden. Annuleren van de donut mag tot 24 uur voor het begin van de activiteit. Heb je ook de catering gereserveerd? Dan dien je deze uiterlijk 48 uur van tevoren te annuleren.

Zet een Trip in deze BBQ Donut op jouw Bucket list of reserveer direct!

Ook barbecue-en op het water?