Put your hands up for Balaton Sound festival!

Het hele jaar door is Zamardi, een klein stadje in Hongarije, een vredelievende plek op aarde. Dit pitoreske stadje ligt aan het grootste meer van Europa, het Balaton meer, wat er heel het jaar rustig bij ligt. Behalve… in juli, want dan vindt het populaire Balaton Sound festival plaats. Vijf dagen lang is het dan aan!


Balaton Sound AfterMovie

Het ultieme evenement voor dé festivalliefhebber!

Balaton Sound Festival 2018 vindt voor de 12e keer plaats. Tijdens de vorige edities trok dit over het hele wereld geliefde festival in ongeveer 145.000 bezoekers, afkomstig uit meer dan 60 landen! Dat dit festival bij vele festival-hoppers bovenaan hun verlanglijstje staat is niet zo gek, iedere muziekliefhebber komt hier aan zijn/haar trekken.

De line-up is intens! De meest bekende en geliefde dj’s draaien dikke sets waarvan heel het publiek in extase raakt en er staan veel live-acts, bands en hiphop artiesten op de programmering. Dit alles zorgt er i.c.m. te gekke aankleding, laser- en vuurwerkshows voor dat al jouw zintuigen worden geprikkeld.

In totaal zijn er maar liefst meer dan 30 venues; wat zou het fijn zijn als je jezelf op kon delen, want geloof me de keuze is zo enorm het zal je overdonderen.

It’s getting hot-hot- hot!

De temperatuur is in juli op deze plek fantastisch! Tussen het feesten door kan je lekker in het zand ploffen met een cocktail in je hand, een duik nemen in het meer en genieten van al het uitzicht (lees: bikini’s en goed gevormde, gebruinde lichamen). Op het terrein zijn veel kraampjes te vinden waar ze heerlijk eten verkopen en om je heen bevinden zich alleen mensen die ultiem aan het genieten zijn. Als dit niet de meest perfecte party-vakantie is dan weten wij het ook niet meer.

Overnachten tijdens Balaton Sound

Tussendoor moet er, helaas, worden geslapen. Bij het Balaton sound festival kan je op verschillende manieren de nacht doorbrengen. Camping Balaton Sound is bij vele party-animals de meest logische en voordelige keuze, maar ook hierbij heb je nog diverse opties.

Zo kan je aan het eind van een lange dag feesten jezelf in je slaapzak nestelen in jouw tentje of je neemt een caravan mee en parkeert deze op de caravan camping; dan heb je net wat meer comfort. Wil je liever verblijven in een hotel, een appartement of een hostel? In de buurt van Zamardi en het nabijgelegen plaatsje Siofok zijn verschillende accommodaties te vinden, zorg er wel voor dat je deze op tijd boekt.

De weg naar Balaton Sound Festival

Oke, je hebt besloten om naar het Balaton Sound festival te gaan, maar het is niet bepaald een thuiswedstrijd. Enige voorbereiding is dus noodzakelijk. De kaartjes dien je van tevoren te bestellen en jouw reis moet worden geboekt. Er zijn drie mogelijkheden om jou en jouw party-crew naar dit feestwalhalla te vervoeren.

1. Neem het vliegtuig naar Boedapest, waarna je met een bustransfer naar het festivalterrein kunt reizen.
2. Ga met één van de speciale bussen vanuit Nederland of Belgie linea recta naar het festival.
3. Rijd zelf in circa 14 uur, vanuit Nederland, naar het festivalterrein.

 

Wanneer:  6 t/m 10 juli 2016
Locatie:  Zamardi – Hongarije
Organisator: Sziget Cultural Management
Zie jij jezelf samen met jouw party-vrienden helemaal losgaan op dit gigantische Balaton Meer festival? Voeg dan deze beleving toe aan jouw bucketlist of kijk direct voor Balaton Sound tickets!

Balaton Sound tickets kopen