Bijzondere Overnachtingen

Durf jij het aan? Een bijzondere overnachting in een IJshotel in IJsland. In de categorie bijzondere overnachtingen vind je de meest orginele overnachting wereldwijd. Van erg bijzondere vakantiehuisjes zoals de trullihuisjes in Italie tot aan romantisch overnachten in een luxe huisje in Duitsland Dus wil je een orgineel weekendje weg, kijk dan eens in deze categorie om vervolgens een onvergetelijk avontuur te beleven.

Weekendje weg Nederland

Je hoeft niet altijd ver weg te gaan om anders te overnachten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te slapen op een vlot de omgeving van Drenthe of kun je slapen in een Hunebed. We Blijven op zoek gaan om de meest leuke overnachtingen toe te voegen. Zodat jij uiteindelijk een nacht of weekend kan beleven om niet snel te vergeten.

Back to Basic

Bijzondere overnachtingen kunnen vaak een mooie toevoeging zijn wanneer je een langere periode vakantie hebt. Denk bijvoorbeeld aan het slapen in een boomhut in Toscane. Een unieke slaapervaring. Prachtig om onderweg mee te pakken voor de ervaring. Bevalt het om weer terug te zijn in de setting waar het vroeger allemaal begon, namelijk met je eigen eerste (boom)hut. In dat geval blijf je gewoon wat langer..

Bijzondere overnachtingen

Sunborn yacht hotel Londen

Sunborn Yacht hotel

Overnacht in het enige drijvende hotel van Londen; The Sunborn Yacht Hotel The Sunborn Yacht Hotel Wil je naar één van de hipste steden van Europa en overna...
Relaxing weekend Eifel Duitsland

Onvergetelijke nacht: Relaxing Weekend

Relaxing weekend in Duitsland Werk, sport en sociale verplichtingen zorgen ervoor dat onze weken bomvol zitten en als een gek voorbij vliegen. Een dosis ontspa...