Een bucket list maken is anno 2017 een veel voorkomend fenomeen. Wil jij een bucket list maken en wil jij zoveel mogelijk toffe, originele en epische activiteiten erop plaatsen? Dan is Bookitlist de juiste plek om inspiratie op te doen. Ook kun je bij ons, wanneer jouw portemonnee het toelaat, de activiteit boeken. Laat het afvinken maar beginnen!

Misschien heb jij nog geen bucket list, maar er zijn vast wel activiteiten, locaties en landen die jij een keer gedaan of gezien wilt hebben voordat je deze aardbol verlaat. Er is zo veel te zien en te doen, dat het lastig is om al deze dingen te onthouden.

Bucket list betekenis

Waarschijnlijk is het erg lastig om iemand te vinden die niet weet wat een bucket list is. Maar goed, om misverstanden te voorkomen leggen we nog een keer uit wat het precies inhoudt.

Een bucket list is een opsomming van activiteiten die jij graag in jouw leven gedaan wilt hebben. Heb jij een activiteit uitgevoerd dan kan je deze afvinken op jouw bucket list. Naast activiteiten staan er bij veel mensen ook landen op het lijstje die ze graag een keer willen bezoeken.

bucket list betekenis

Bucket list maken online

Heb jij al een bucket list? Zo ja, waar heb jij die lijst der lijsten opgeslagen? Heb je het ergens op een papiertje gekrabbeld, staat het in je telefoon of heb je één van de speciale bucket list boeken waarin je het keurig hebt genoteerd?

Heb je al een bucket list maar vind je het lastig deze bij te houden, omdat je per slot van rekening de lijst niet overal mee naartoe sleept. Of heb je er nog nooit één aangemaakt? Bij Bookitlist kun je een bucket list maken, online!

Zo heb jij overal ter wereld op ieder gewenst moment toegang tot jouw lijst en het leuke is, je kunt op onze site ook veel originele bucket list ideeën opdoen en deze toevoegen aan jouw bucket list. Ben je zo enthousiast dat je een activiteit wilt boeken? Ook dat kan via onze partners.

Ideeën voor bucketlist

Heb je een aantal items op jouw bucketlist staan en wil je er graag nog wat items aan toevoegen? Dat kan nog best lastig zijn.

Maar, niet wanneer je de activiteiten op onze website doorkijkt. Bij Booktitlist vind je de leukste, tofste en origineelste ideeën voor ieders bucketlist. Of je nu een sportfanaat bent, een cultuursnuiver of een natuurmens; bij Bookitlist vind je teveel ideeën voor jouw bucketlist.

Bucketlist ideeën zomervakantie

De zomervakantie staat weer voor de deur. Heb jij jouw vrije dagen al helemaal volgepland of kan je nog wel wat opvulling gebruiken. Bij ons vind je veel bucketlist ideeën voor de zomervakantie, zodat deze gegarandeerd onvergetelijk wordt. Wat denk je van een tof vrijwilligersproject, een week zeilen of een stedentrip?

bucketlist ideeen zomervakantie