Een bezoek aan één van deze drie clubs op Ibiza hoort zeker op jouw bucketlist thuis, ontdek hieronder waarom…

We’re going to Clubs in Ibiza!

Verschillende hits zijn er al geschreven over het eiland Ibiza en dat is niet voor niets! In slechts 2,5 uur vlieg je naar het populaire Spaanse eiland, dat voor veel mensen de ultieme vakantiebestemming is. Maar een lang weekend Ibiza behoort ook tot een goede optie.

Met haar prachtige afgelegen stranden, eeuwenoude stadjes, kleurrijke hippie markten en het heerlijke klimaat bevat deze plek alle ingrediënten voor de perfecte Holiday. Droom overdag weg op het strand of ga hiken in het natuurpark Las Salinas waar je veel dieren kunt spotten.

Laat in de avond kun je lekker uiteten en met een Mojito of een Spaanse cerveza in je hand genieten van de zwoele avondzon. En daarna… lekker vroeg naar bed. Hmm, NO! señores y señoras. Op Ibiza zijn dé vetste discotheken te vinden waar de meest epische feesten worden georganiseerd; dit mag je niet missen!

Welke clubs behoren nu tot de beste club van Ibiza;
Ontspannen op Ibiza clubs in Ibiza

Club Privilege Ibiza

Dans tot de zon opkomt in de grootste clubs in Ibiza. Waar? in Club Privilege kun je echte uitgaansleven van Ibiza ontdekken! In deze megadiscotheek met zwembad kunnen maar liefst 10.000 mensen helemaal losgaan op de dansvloer. Het is een classy club waar vooral trance, techno, clubbing en happy house wordt gedraaid.

Vele bekende dj’s draaien jaarlijks op de GIGA feesten die hier worden georganiseerd en een aantal DJ’s hebben zelfs een vaste draaiavond, zo is DJ Tiësto iedere maandag de headliner. In de zomermaanden staat er iedere avond een ander summer party op de planning, met ieder hun eigen line-up.

Doordat alleen de beste DJ’s van de wereld hier mogen draaien is Club Privilege één van de populairste clubs van het eiland, hierdoor zijn de kaarten regelmatig uitverkocht. Bestel daarom, om teleurstellingen te voorkomen, altijd van te voren online jouw kaarten. Uitgaan in Club Privilege is een waar privilege.

Es Paradis Ibiza

What happens in Es Paradis stays in Es Paradis! In San Antonio staat de enorme witte piramide waar één van de meest bijzondere clubs van Ibiza, Es Paradis, zich in bevindt. Deze club bestaat uit tien bars, drie area’s, vier VIP area’s en een aantal adembenemende binnentuinen, waar al een hoop Instagram-waardige foto’s zijn geschoten.

In deze ware party-tempel worden de vetste concepten neergezet, waaronder het feest waarmee ze razend populair zijn geworden; Fiesta del Agua! Alle bezoekers gaan, gekleed in bikini’s, zwembroeken en andere nietsverhullende outfitjes, helemaal uit hun plaat terwijl er allerlei special-water-effects opduiken.

De vele entertainers zorgen voor de uitbundigste performances, waardoor het publiek boven zichzelf uitstijgt: zie de video want van overdrijven is hier geen sprake. Houd jij wel van een beetje smerig? Ga dan van god los in Club Es Paradis! Het nachtleven van Ibiza start hier.
clubs in Ibiza

Ibiza Rocks Hotel

Jezelf als discotheek onderscheiden op Ibiza is niet eenvoudig. Het eiland barst van de meest exclusieve discotheken die vol geprogrammeerd staan met de coolste feesten. Toch is Ibiza Rocks net wat anders dan de meeste clubs, want hier staan voornamelijk live-acts en elektronisch georiënteerde dance acts op de programmering.

Enkele namen voor de line-up van 2016 zijn al bekend: LCD Soundsystem, Faithless, Major Lazer Soundsystem, Kaiser Chiefs, Tinie Tempah, Jess Glynne, Slaves, Jack Garratt and Honne zorgen deze zomer voor memorabele avonden in het Ibiza Rocks Hotel. Krijg je tijdens het feesten een hitte aanval? Neem dan een duik in het zwembad; Bookitlist Loves PoolParty’s!

Party Agenda Ibiza Checken

Natuurlijk kun je ook gewoon afgaan op een bepaald feest wat je uitkiest. Kun je goedkoop vliegen naar Ibiza op het moment dat een gaaf feest is? Laat deze kans niet schieten, pak dit feestje mee en bezoek de bovenstaande discotheken voor een onvergetelijke trip naar Ibiza.

Kijk hier voor de Party agenda van Ibiza.

Bezoek deze unieke clubs in Ibiza of zet deze ervaring op jouw Bucket List.