Een wedstrijd bezoeken van de Copa America in USA

Het Nederlands elftal voetbalt al twee jaar als een natte krant en dat heeft ons de kwalificatie voor het EK gekost. Mooi klote, maar we gaan niet bij de pakken neer zitten: Tijd voor een voetbalvakantie die zijn weerga niet ken. Er is geen beter manier om de misère van dit EK te vergeten dan  à la Christopher Columbus de Atlantische oceaan over te steken op zoek naar een nieuwe voetbal wereld:  Ontdek de Copa America!

Te gast in USA

Het toernooi dat Noord- en Zuid-Amerika verbindt, zal dit jaar in juni plaats vinden en wordt gehost door niemand minder dan de Verenigde Staten. Onder het genot van een Budweiser en een foot-long hotdog kan je hier absoluut topvoetbal aanschouwen! Bookitlist belooft dat je geen moment meer zal denken aan het slappe spel dat Oranje de afgelopen jaren op de mat heeft gelegd. Daarbij kan je deze geweldige ervaring combineren met een toffe vakantie in the land of the free and the home of the brave. Seattle, Chicago en Philadelphia zijn een aantal van de steden waarin gespeeld gaat worden en stuk voor stuk een vakantie waard. Maak een geweldige roadtrip door de States met één (of meerdere) stop(s) bij een topwedstrijd!

 

De Copa America in USA zal dit jaar weer een ongelofelijke spannende bekercompetitie zijn. Zelfs de bookies hebben geen flauw idee wie dit toernooi gaat winnen. Chili, Argentinië en Brazilië behoren tot de grote favorieten, maar gastland Verenigde Staten is zeker niet kansloos en ook Mexico, Colombia en Uruguay zijn gevaarlijke outsiders. Alle grote voetballanden uit de twee federaties zijn vertegenwoordigd en dit zorgt voor mooie affiches met in de groepsfase al prachtige voetbalpotten. Daarbij kan je op dit toernooi de beste voetballers ter wereld zien schitteren.  De balvirtuozen Lionel Messi, Neymar Junior en Luiz Suárez zijn in absolute bloedvorm en zullen menig verdediger het bos in sturen. Het Zuid-Amerikaanse temperament en de Noord-Amerikaanse nationale trots zorgen voor een zinderende atmosfeer in de gigantische zonovergoten stadions. Dit is een ervaring die je samen met je vrienden wilt afvinken op je bucketlist!

WAAR: USA (10 steden)
WANNEER: 3 juni t/m 26 juni 2016
KOSTEN: Ticket vanaf €254,-
Wil jij ook een wedstrijd bijwonen tijdens de Copa America in USA? Zet de ervaring direct op jouw bucket list of kijk gelijk naar de mogelijkheden om deze ervaring te boeken!