Bucket list item: Cursus cocktails maken

Shake it baby!

Eén Long Island Ice Tea, één Mimosa en twee Mojito’s? Komt eraan!

De barman pakt zijn glanzende mix beker, gooit het met een driedubbele salto door de lucht en vangt deze weer moeiteloos op. Hij schept er met souplesse gecrusht ijs, de juiste dranksoorten, een schepje suiker en wat citroensap in en begint op de maat van de muziek de beker met een grote glimlach te shaken.

Het lijkt zo eenvoudig, maar wanneer je dit tafereel thuis probeert na te bootsen blijkt het alles behalve simpel. Om nog maar te zwijgen over de smaak van de cocktail. Herkenbaar?

cocktails leren maken

Zelf Cocktails leren Maken

Ben je verzot op het drinken van cocktails en wil je ze zelf ook kunnen maken, dan is deze workshop wat voor jou. Bij het maken van een goede cocktail komt namelijk zoveel meer kijken dan enkel de juiste ingrediënten door elkaar mixen.

Tijdens de cocktail workshop leer je een uitmuntende cocktail te maken en je creëert een zelfverzonnen en dus unieke cocktail. Die jullie na afloop van de workshop met zijn allen op gaan drinken.

Heb jij zin om met een aantal vrienden een avond cocktails te mixen onder begeleiding van een professional, zet dan deze activiteit op jouw bucket list.

De Cocktail Workshop

Thuis een professionele cocktail maken is lastig, mits je de kennis en alle benodigdheden hebt. Die benodigdheden kun je inslaan, maar die kennis dat is wat lastiger. En daar komt de Cocktail Workshop om de hoek kijken.

Op de cocktail-mix locatie ga je samen met jouw vrienden het cocktail-mixen eigen maken. Een professional zal jullie na een korte introductie begeleiden en helpen bij het ontwikkelen van unieke cocktails.

Ben jij ook zo benieuwd naar de originele, aparte en goddelijke cocktail recepten die zullen ontstaan tijdens deze workshop? Zet dan de Cocktail Workshop op jouw bucket list of boek direct.
cocktail workshop

Praktische informatie voor cursus cocktails maken

 

Bucket list activiteit Cocktail Workshop / cursus cocktails maken
Waar: Gouda, Eindhoven en Nijmegen
Duur Workshop: 1,5 uur
Prijs: 24,95 euro per persoon
Prijs is inclusief: professionele begeleiding, materiaal, consumptie van de zelfgemaakte cocktail en een groepsfoto
Perfecte activiteit voor: vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje
De Beste Cocktails leren maken?