Een Bucket list blog

Een bucket list blog is hartstikke vermakelijk om te lezen. Het staat ten slotte boordevol met toffe activiteiten die jij ook op jouw eigen bucket list kunt plaatsen.

En het leuke is, je kunt meteen lezen wat de ervaring van iemand anders is, waarna je nog enthousiaster wordt of beseft dat het misschien toch niets voor jou is.

Bij Bookitlist houden wij ook een bucket list blog bij, waarmee we hopen jou te enthousiasmeren en inspireren.

Bucketlist blog

Bucket list maken

Heb jij nog geen lijst met dingen die jij graag in jouw leven gedaan wilt hebben en vind jij het nu tijd worden om ook een bucket list te maken? Goed idee! Wat is er nu toffer om dromen te hebben en ernaar te streven deze te verwezenlijken.

Bovendien geeft het veel voldoening om een item af te vinken. Ben jij er klaar voor?

Bucket list tips

Bij het maken van een dergelijke lijst kan je vast wat bucket list tips gebruiken. Zo zijn er waarschijnlijk items die lastig uit te voeren zijn, omdat ze veel geld kosten of aan de andere kant van de wereld plaatsvinden.

Het is daarom slim om ook een aantal activiteiten toe te voegen die je op de korte termijn al kunt ondernemen. Bij Bookitlist hebben we bucket list tips voor ieder budget, overal ter wereld. Zodat iedereen bij ons een bucket list kan maken die bij hem/haar past.

Wat te doen als je je verveelt?

Vervelen is zonde van je tijd, maar wat te doen als je je verveelt?

De zomervakantie begint voor veel mensen weer en om een leuke vakantie te hebben is het noodzakelijk een aantal uitjes op de planning te hebben staan.

Zo kan je met mooi weer naar een plas gaan om lekker te ontspannen en zwemmen of een stuk gaan wandelen door een natuurgebied.

Ben je echter op zoek naar een aantal originelere activiteiten, die bucket list waardig zijn, dan ben je bij Bookitlist aan het juiste adres.

Wij hebben zoveel originele, toffe en epische activiteiten; je hoofd gaat er van duizelen. Dat wordt nog lastig kiezen.

Bucket list ideeën onthouden

Al die leuke ideeën zijn top, maar hoe ga je ze onthouden? Op onze website maak je simpel en snel jouw eigen bucket list aan. Zie je een toffe activiteit, dan voeg je deze eenvoudig, met één druk op de knop, toe aan jouw online bucket list.

Wil je een activiteit boeken? Ook dat kan vaak via onze website.
Op Bookitlist kun je wekelijks de nieuwste bucket list blog artikelen lezen.

Bucket list ideeen en deals nieuwsbrief