Er is maar een echt schip ..Holy Ship

Gij zult niet stelen. Gij zult aardig zijn voor uw buurman. Gij zult niet kijken naar de vrouw van de bakker. Mooie wereld als iedereen zich zo schappelijk opstelt, maar de kerk verliest al decennia lang gestaagd terrein.

Niet zo lang geleden heeft een nieuwe paus de Vaticaanse scepter over genomen. Aardige man, maar om nu te zeggen dat ik hals over kop naar de kerk ren om op de knietjes een kwart eeuw aan zonden op te biechten…nee, dat is iets te veel van het goede.

Ik wil toch iets meer diepgang van mijn religie, iets meer wijn in de kelk en iets meer vlees aan het kruis. Eva at de appel en god flikkerde ons zonder pardon uit het paradijs.

Nou god, ouwe reus, je mag die Tuin der Lusten van jou houden, en je appels ook, want ik heb iets veel beters gevonden: een Boot der Lusten. Ik heb het over een drijvend paradijs waar de appels voor het oprapen liggen en je op elk dek één van de zeven zonden aan de lijven kan ondervinden. Voor op jouw Bucketlist:  The Holy Ship Festival.
Holy Ship festival voor op de bucketlist

Party Piraat op deze party cruise ship

The MSC Divina is een gigantisch cruiseschip dat door de golf van Mexico vaart. Deze kolossale technotanker vertrekt in januari en februari vanuit zonovergoten Miami Florida richting Great Stirrup Cay en Nassau, bounty eilanden in de archipel van de Bahama’s. Begint al als muziek in de oren te klinken? Wacht maar tot de beste DJ’s ter wereld beginnen te draaien. Vier dagen en drie nachten lang op achttien dekken.  Aan het einde van de rit heb je de bijbel niet meer nodig, want je hebt het koninkrijk der hemelen al lang gevonden.  4000 zielen passen er op deze boot en iedereen gaat helemaal los in het paradijs.

Feesten op het Holy Ship Festival

Je slaapt als een engeltje in de volledig uitgeruste luxe suits, mocht je daar behoefte aan hebben.  Het hoeft natuurlijk niet want het feest gaat 24 uur per dag door en op de verschillende dekken zijn de beste elektronische muziekstromingen vertegenwoordigd: van techno tot dubstep, en van electro tot trap.

Daarnaast eet je als een God in Frankrijk, wanneer jij daar zin in hebt, want het buffet is altijd open. Feesten, dansen, eten, drinken en varen: Hemel op aarde!

Holy Ship Miami

credit to “Drew Ressler/rukes.com

WAAR:  Vertrek vanaf Port Canaveral (Florida, USA) 
WANNEER: diverse data
PLEKKEN:  2 stops op de Bahama’s, een volle dag op zee en een feest op het strand
BELANGRIJK:  Holy Ship is uitverkocht; Schrijf je in op de wachtlijst!
Zet het Holy Ship festival op jouw Bucketlist of kijk direct naar de mogelijkheden om te Holy Ship Tickets te boeken.

Holy Ship meemaken!