Bucket list activiteit: Fashion Tour

Fashionistas opgelet

Shoppen, shoppen en shoppen! Vrouwen zijn er dol op. De mode verandert continue en oude, vertrouwde silhouetten maken plaats voor nieuwe, eigentijdse vormen. Mode is altijd in beweging en daarom nooit saai. Er zijn veel jonge, opkomende ontwerpers waar je nog nooit van hebt gehoord. Ze creëren de tofste items en hebben de meest originele ideeën. Een groot gedeelte van deze eigentijdse designers zijn gevestigd in de stad Rotterdam. En het leuke is, jij kan ze bezoeken!
Zie jij het zitten om met een aantal andere mode-liefhebbers en een professionele styliste op pad te gaan en kennis te maken met beginnende ontwerpers en persoonlijk advies te krijgen? Dan is de deze tour in Rotterdam een origineel item voor op jouw bucket list.

Fashiontour

Tijdens de Fashiontour ga je met een stylist op pad en ontdek je de hipste wijken van Rotterdam.
Deze modieuze dag begint met een workshop waarbij je op zoek gaat naar jouw eigen stijl. Gedurende de dag geeft de stylist je tips en adviezen, zodat jij aan het eind van de dag precies weet wat bij jouw figuur past. Nooit meer twijfelen in een pashokje of dat ene kledingstuk nou wel of niet flatteus staat dus. Jullie hoppen gedurende de tour langs diverse toonaangevende en vooruitstrevende fashion stores en ontdekken wat er in Rotterdam allemaal op modegebied gebeurd. Een heleboel!

Ontmoet opkomend talent

Je maakt kennis met beginnende ontwerpers die ieder hun eigen interessante visie hebben op mode. Ze zijn stoer, brutaal, uniek en nog niet gekneed door de modewereld en daarom nog ontzettend puur. Zij vertellen over hun filosofie en geven jou een kijkje in hun beste werk. En het toffe is, jij mag alle accessoires en kledingstukken ook passen.

Zin om met een aantal vriendinnen mee te doen aan deze tour? Een top idee! Een dag vol fashion, tips en inspiratie zal je als een ware shopping queen niet snel vergeten. Ontdek jouw perfecte pasvorm, de laatste trends en de leukste opkomende designers en winkels tijdens de Fashiontour. Enthousiast? Plaats deze activiteit dan nu op jouw bucket list of boek direct.

Praktische informatie

Bucket list activiteit Fashiontour
Waar: Rotterdam
Georganiseerd door: Around Town City Events
Prijs: 99 euro excl. BTW
Prijs: 99 euro excl. BTW
Prijs is gebaseerd op groepen van minimaal tien personen.

 

RelatedPost