Flyboarden in Nederland

Voor sommige activiteiten moet je naar het buitenland afreizen, maar dat geldt niet voor flyboarden. Deze adrenaline veroorzakende bucket list activiteit kan je namelijk gewoon in ons eigen kikkerlandje uitvoeren.

Zie jij jezelf als een dolfijn door het water schieten en in de lucht springen? Met flyboarden kan jij ook zo vrij en elegant door het water bewegen a la Flipper. Bind die flyboard onder je voeten en vlieg tot zo’n vijftien meter de hoogte in. Neem een hap lucht, vlieg met een snoekduik onderwater, om vervolgens als een raket weer naar het wateroppervlakte omhoog te sjezen.

Het zal je een kick geven om meters boven het water te zweven en het toffe is, het is helemaal niet moeilijk. Oke, de eerste pogingen zal je niet bepaald soepel over het water razen, maar na een aantal sprongen zal je weten hoe jij het flyboard onder controle moet houden.

Zie jij jezelf als een dolfijn door en over het water bewegen met een gigantische snelheid? Flyboarden in Nederland is een toffe activiteit die je niet snel zult vergeten en daarom verdient deze ervaring een plek op de bucket list van iedere sensatie zoeker.

wateractiviteiten in Nederland

Wat is flyboarden

Met flyboarden bind je een zogenoemd flyboard onder je voeten. Een flyboard is een jetpack op waterkracht dat met een hogedrukslang bevestigd zit aan een jetski. Als de jetski aan wordt gezet, stroomt het water van de pomp via de slang naar de uitlaten van het flyboard waardoor er een enorme stuwkracht ontstaat.

Het flyboard krijgt een boost en schiet omhoog. Jij kan door jouw gewicht te verschuiven en je voeten te kantelen sturen. Omhoog, omlaag en van links naar rechts. De jetski volgt je overal waar je gaat dus je kan vrij bewegen.

Bij Bookitlist durven we wel te zeggen dat flyboarden tot één van de tofste wateractiviteiten in Nederland behoort. Ben jij op zoek naar adrenaline activiteiten in Nederland, dan is flyboarden uitermate geschikt.

wat is flyboarden

Flyboardworld

Wil je flyboarden in Nederland dan is Flyboardworld the place to be. Bij Flyboardworld werken gediplomeerde instructeurs die jou de kneepjes van het flyboarden bij aankomst zullen uitleggen.

Ook zullen ze je tijdens het vliegen nog van tips voorzien, wanneer dit nodig is. Heb jij zin in een memorabele activiteit dan is het flyboarden bij FlyboardWorld gegarandeerd een succes.

Bij Flyboardworld is het ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen zodat je deze onvergetelijke bucket list activiteit cadeau kunt geven aan een vriend, vriendin, familielid of je geliefde. Wil jij als een snelheidsmaniak door de lucht, over en door het water vliegen? Zet deze activiteit dan op jouw bucket list of boek direct.

flyboarden in Amsterdam

Bucket list activiteit: Flyboarden in Nederland

Waar: Flyboardworld: Flyboarden Amsterdam en Flyboarden Utrecht
Prijs: 55 euro voor 20 minuten
Optioneel: Voor 20 euro krijg je een gemonteerde film en het is ook mogelijk om voor 25 euro zowel foto’s als de film te ontvangen. Deze beelden worden geschoten door een professionele fotograaf vanaf een waterscooter.
Ervaring: Niet nodig. Na een korte introductie ben er jij klaar voor om het flyboarden onder de knie te krijgen.
Toffe activiteit voor:  vrijgezellenfeest
Leuk weetje: Bij Flyboardworld is het ook mogelijk om te Jetpacken en Hoverboarden.
Ook als een dolfijn het water in duiken?!