Get to the Choppa!

Ontstijg je dagelijkse streetview, kijk letterlijk op alles en iedereen neer en zie de wereld vanuit een andere hoek namelijk via de helicopter view! Helikopter vliegen; daarvoor moet je toch op zijn minst een Dan Bilzerian voor zijn? Nope! De vetste helikoptervluchten liggen voor jou voor een betaalbare prijs binnen handbereik. Zo’n memorabele vlucht kun je op verschillende plekken in Europa maken, maar de twee plekken die wij voor je hebben uitgezocht, waar je ogen tekort komt, zijn Londen en IJsland.

Helikopter vliegen over Londen

Oke, je kan jezelf in Londen verplaatsen in de overvolle metro of je kunt met je vrienden wachten tot de volgende hop on hop off bus een keer langskomt om jullie met een horde op elkaar gepakte toeristen naar de volgende hotspot te brengen, maar… jullie kunnen Londen ook vanuit de lucht aanschouwen! Cool; stap in een helikopter en vlieg over o.a. de London bridge, de St. Paul kathedraal en Buckingham Palace. Londen is gigantisch en er is zoveel te zien en te doen; waarom zou je dagen verspillen aan het bezichtigen van de bekendste highlights vanuit die duffe dubbeldekker als je ze in een half uur allemaal kunt zien. Zo houden jullie genoeg tijd over om in de leukste restaurants, pubs en discotheken herinneringen te maken. Tip: De bar Big Chill op Brick Lane is een voorbeeld van een kroeg die je niet mag missen! Een eindje verderop in de straat staat een GIGA barbecue waar ze hamburgers en andere vleesschotels grillen waar Jamie Oliver jaloers op zou zijn. So.. Is de London Eye voor jullie niet hoog genoeg? Maak dan een helikopter vlucht over Londen en zie alle hoogtepunten tegelijk; ervaar het helikopter vliegen.

helikopter vliegen bucket list

For those who love adventure!

Denk jij nou: ‘Als ik een miniatuur stad wil zien ga ik wel naar Madurodam?’ Houd jij van ongerepte natuur, woeste landschappen en ruige rotsformaties?  Dan zijn er verschillende landen waar jij de vetste landschappen kunt bekijken, maar er is één land dat er qua diversiteit met al zijn oerkracht bovenuit steekt; IJsland! Je kan kiezen uit de meest extreme en vetste routes; vlieg over vulkanen, dikke kraters, indrukwekkende watervallen en gletsjers. Het is zelfs mogelijk om een tour te doen waarbij de helikopter drie tussenlandingen maakt, waarvan twee tussenstops zijn afgestemd op jullie interesses.

Zijn jullie klaar voor een helikoptervlucht waarover jullie tot in het bejaardenhuis nog zullen napraten? Pak dan je dikste jas van de kapstok, sleur je vrienden van de bank en ga op avontuur in IJsland!

IJsland bekijken vanuit de helikopter

Helicopter view over de Haifoss Waterval in IJsland.

Wil jij ook een van deze plekken ontdekken en lijkt helikopter vliegen jou meer dan interessant? Zet de activiteit op jouw bucketlist of kijk direct naar de boekingsmogelijkheden!

RelatedPost