Bucket list item: in je bikini of zwembroek naar de bioscoop tijdens de Hot Tub Cinema

Een avondje met je vrienden naar de bioscoop is relaxt, maar het bevat geen hoog sensatie gehalte. Sprake van veel interactie is er immers niet, want uitgebreide gesprekken voeren met het bijbehorende harde gelach wordt tijdens een goede film nu eenmaal niet op prijs gesteld.

De gemiddelde bioscoopavondjes zullen dan ook niet snel in de categorie ‘onbeschrijfelijk vet’ vallen, tenzij je hierna nog wat onvergetelijks op de planning hebt staan. De organisatoren van de Hot Tub Cinema Party’s vonden dit waarschijnlijk jammer, want zij besloten het concept van de bioscoop wat op te pimpen en maakten er een evenement van dat zeker op jouw bucketlist thuishoort.

Hot Tub Cinema in the UK, New York en Ibiza

Het motto van de organisatoren van de Hot Tub Cinema is: ‘We don’t just watch films, we celebrate them.’ Met de warmwaterbaden, de drankjes en de lekkere hapjes is dit een goed begin om een party te bouwen, voeg daar nog een dikke lading muziek en een aantal van je beste vrienden aan toe en je hebt de samenstelling voor een onvergetelijke avond.

De Hot Tub Cinema evenementen vinden helaas niet in ons eigen landje plaats, een stukje reizen is dus noodzakelijk. De dichtstbijzijnde hot tub party vind je in één van de meest bruisende steden van Europa; Londen! In deze stad kun je naast de Hot Tub Cinema vele andere vette activiteiten beleven; een helikoptervlucht boven de stad is er zo eentje.

Wil je liever naar een Hot Tub Cinema party waarbij je gegarandeerd mooi weer hebt? Kies dan voor Ibiza! Dan kan je na deze party jezelf ook nog onderdompelen in het fantastische nachtleven dat het eiland te bieden heeft.

New York is de derde locatie, waar deze originele cinema avonden worden georganiseerd. Mocht je een trip naar het Capitool op de planning hebben staan dan is een oude Amerikaanse film in een hot tub kijken een ware toevoeging. Wil je na deze party nog wat drankjes doen? Ga dan naar de rooftopbar en geniet onder het genot van een martini van de skyline.

 

Hot Tub delen?

Met zeven personen heb je in een hot tub genoeg ruimte om te chillen tijdens de film én uitbundig te dansen na de film. Is het je niet gelukt om zes vrienden mee te sleuren naar deze unieke bioscoopavond? Maakt niet uit, het is ook mogelijk om een hot tub te delen met anderen. Ieder bad heeft bovendien zijn ‘eigen’ ober, dus je kan lekker comfortabel en warm blijven zitten terwijl de lekkerste hapjes en drankjes onder jouw neus worden geschoven.

Dit evenement bestaat sinds 2012, waar ze begonnen met één hot tub en een bescheiden bioscoopscherm. We zijn nu vier jaar verder en het evenement is uitgegroeid tot 30 warmwaterbaden, twee grote bioscoop schermen en een dik surround-sound systeem. De party is razend populair en is altijd snel uitverkocht. De data van de feesten worden altijd pas laat aangegeven. Mocht er een datum staan en wil je gaan? Twijfel dan geen seconde en boek die tickets, want dit wil je een keer hebben gemaakt!

Wil jij met jouw vrienden naar deze unieke bioscoop? Zet dan de activiteit ‘Hot Tub Cinema’ op jouw bucketlist.

Deze bijzondere bioscoop een keer beleven?