Bucket list activiteit: indoor karting

Are you ready?

Zet die helm zelfverzekerd op je hoofd, stap nonchalant in de kart en nestel je comfortabel in de stoel. Kijk even om je heen en geef hier en daar nog een knipoog weg. Zolang de race nog niet is begonnen ben je mild, maar zodra het startsein wordt gegeven is het spel aan! Als een hazenwindhond schiet je vooruit en manoeuvreert jezelf als een slang door alle bochten. Oke, in de praktijk gaat dat het eerste rondje waarschijnlijk iets minder soepel dan dat het hier omschreven staat, maargoed je doet je best. Een middag of avond karten is de perfecte activiteit om met een groep jolige vrienden te doen. Mensen die normaal zo vredelievend zijn veranderen op deze racebaan ineens in competitieve snelheidsduivels die niet voor minder gaan dan de winst. Wil jij de volgende racekoning worden van Nederlands populairste indoor karting circuit? Zet dan deze activiteit op jouw bucket list of boek direct.

Indoor Karting

Karten is nu niet perse de meest originele bucket list waardige activiteit, maar het is wel een activiteit die je minstens één keer in je leven gedaan moet hebben. En als je dan besluit om te gaan karten, dan kun je dat natuurlijk het beste doen op de langste en meest uitdagende kartbaan van Europa. Bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk scheur je namelijk over een parcours van maar liefst 1,3 kilometer! Deze ellelange kartbaan bestaat uit meer dan vijfentwintig bochten, bruggen en verhogingen die ervoor zorgen dat geen enkele ronde saai is. Bovendien zijn de banen overal minstens vijf meter breed, dus er is voldoende ruimte om jouw vrienden, familieleden en/of collega’s eens ordinair af te snijden. Behendigheid, doorzettingsvermogen en lef wordt hier uitermate op de proef gesteld en bij een gebrek eraan is de kans nihil dat jij op het erepodium plaats neemt. Dus trek alles uit de kast en ga voor een triomfantelijk fotomoment met de gouden trofee in je hand!

Party!

Gaat één van je vrienden trouwen en ben je nog op zoek naar een activiteit om de dag mee te starten? Karten is een perfect uitje voor een vrijgezellenfeest! Er komt sensatie, testosteron en snelheid bij kijken en zeg nu eerlijk; dat zijn de ingrediënten voor een geslaagd vrijgezellenfeest. En het mooie is, na het karten is er nog genoeg tijd om de kroeg in te duiken en eens flink door te halen. Trap dat vrijgezellenfeest dus af met een indoor kart activiteit; succes gegarandeerd!

Praktische informatie

Bucket list activiteit indoor karting
Waar: Poeldijk – Van der Ende Racing Inn
Bijzonder: Van der Ende Racing Inn heeft de grootste kartbaan van Europa
Duur: 1,5 uur
Prijs: 10 minuten rit: 14 euro p.p.
Halfuur race: 45 euro p.p.  (inclusief erepodium, trofeeën en champagne).
Grand Prix: 45 euro p.p.  (inclusief erepodium, trofeeën en champagne).
Perfect voor: vrijgezellenfeest, teamuitje, familiedag