Bucket list item: indoor Skydiving

Flying high

Heb je zin in een avontuurlijke activiteit en lijkt het jou heerlijk om gewichtsloos te zijn? Om met de wind in jouw gezicht door de lucht te vliegen en je zo vrij als een vogel te voelen, maar heb je last van hoogtevrees of een lege portemonnee waardoor parachutespringen niet tot de mogelijkheden behoort?

Dan is indoor skydiving de activiteit die je op jouw bucket list dient te plaatsen.

Indoor skydiven

Zelfverzekerd hijs je jezelf in een speciaal pak en stapt vervolgens in een glazen tunnel. In de glazen tunnel lijkt op het eerste oog weinig spannends te gebeuren, totdat de begeleider de luchtstroom op gang laat komen en er door twaalf turbines een gigantische lading lucht naar binnen wordt geblazen.

Door de enorme kracht vlieg je omhoog en wat een kick geeft dat! In het begin zal je wat onwennig in de hoogte bungelen en is de wind de baas, maar na een aantal pogingen zal jij de wind domineren en allerlei salto-achtige-capriolen uit kunnen halen. Deze activiteit bevat drie skydive momenten per persoon en na die drie vliegmomenten zal je als een ware skydive expert de tunnel verlaten.

Vrijgezellenfeest

Gaat binnenkort één van je vrienden trouwen en ben je nog op zoek naar een leuke activiteit om het vrijgezellenfeest te starten dan is indoor skydiven een super idee. Het is een unieke en avontuurlijke belevenis die zowel de bachelor als de vriendengroep niet snel zullen vergeten.

Bovendien is het een betaalbare activiteit die geen hele dag in beslag neemt, dus er is nog veel tijd over om met zijn alle de kroeg in te duiken en te proosten op de laatste single-dagen van de vrijgezel.

Indoor skydiving in het kort

– De activiteit start met een instructie video en toelichting van een specialist
– x aantal skydive sessies per persoon (naar keuze)
– Uitreiking van een persoonlijk vliegcertificaat; een leuke herinnering aan deze bucket list activiteit.

Wil jij met jouw vrienden graag het ultieme gevoel van vrijheid ervaren, zet dan indoor skydiven op jouw bucket list of boek deze activiteit direct.

Praktische informatie

 

Bucket list activiteit indoor skydiving
Waar: Roosendaal
Hoe: de indoor skydive tunnel met wind simuleert een vrije val
Duur: 1,5 uur
Prijs: vanaf 49,50 euro p.p.
Perfect voor: vrijgezellenfeest

 

RelatedPost