Bucket list activiteit: sushi workshop

Verslavend lekker

Wanneer de sushi op een houten plank wordt geserveerd worden jouw ogen kostelijk gestreeld, want al die kleuren en keurig, strak gedraaide sushi rollen zien er werkelijk fantastisch uit. Terwijl je een stuk sushi met de chopsticks behendig in de sojasaus doopt, bedenk jij je dat alleen een ware sushi meester zulke kunstwerkjes kan presenteren. Maar, niets is minder waar! Na een deze sushi workshop kan ook jij verschillende soorten sushi maken. Heb jij zin om sushi te eten en lijkt het je leuk om ze te leren maken, dan is deze activiteit een tof item voor op jouw bucket list.

Japans eten maken is hot!

De all you can eat sushi restaurants ploppen in ons landje als paddenstoelen uit de grond en dat is niet zo gek. Japans eten is op de sojasaus na gezond en de smaak is goddelijk waardoor het ontzettend verslavend is. De kans is dus groot dat jij regelmatig met een grote glimlach op het gezicht een sushi restaurant uit waggelt, omdat je je weer te goed hebt gedaan aan alle Japanse lekkernijen. Thuis Japans eten maken, dat doe je waarschijnlijk niet zo vaak, mede omdat het er nogal ingewikkeld uitziet. Maar, wanneer je de kneepjes onder de knie hebt is het helemaal niet zo moeilijk. Om die vaardigheden op een leuke manier eigen te maken is een sushi workshop een gezellige activiteit voor een avond uit met vrienden, familieleden en/of collega’s.

De sushi workshop

Tijdens de sushi workshop leer je onder goede begeleiding sushi maken. De bekende Nigiri Ebi, Nigiri Tamago, California Roll, Maki Sushi’s en de prachtige Handroll sushi’s komen voorbij. De workshop bij Fundustry Events bestaat uit twee gedeeltes; het bereiden van de sushi’s en het opeten ervan. Er zijn ook verschillende type sushi workshops te boeken. De basis workshop duurt drie uur, maar het is ook mogelijk om de basis workshop te upgraden. Zo kun je de workshop in tijd verlengen en drankjes en zoete hapjes voor een kleine meerprijs bijboeken.

Heb jij zin om met een aantal vrienden, collega’s en/of familieleden de sushi rol vaardigheden meester te maken tijdens een gezellige sushi workshop? Zet dan deze activiteit op jouw bucket list of boek direct.

Praktische informatie

Bucket list activiteit Sushi workshop van Fundustry Events – Japans eten maken
Waar: Eindhoven, Gouda, Rotterdam, Harderwijk, Nijmegen, Dordrecht, Antwerpen, Assen en eventueel op een eigen locatie.
Duur workshop:

 

basis workshop duurt drie uur
Minimaal aantal: acht personen
Sushi’s die je leert maken: Nigiri Ebi, Nigiri Tamago, Maki sushi roll Hosomaki, Maki sushi roll Futomaki, Handroll sushi en California roll (het aanbod varieert)
Prijs: vanaf 37,50 euro per persoon
Prijs is inclusief: groene thee, recepten om mee naar huis te nemen, een bamboo matje en chopsticks
Extra opties: de workshop kan worden uitgebreid met een extra uur en het is mogelijk om een sweetplankje met zoete lekkernijen bij te boeken.
Perfecte activiteit voor: avondje op pad met vrienden, familiedag of een bedrijfsuitje.
Word een ware Sushi Chef!