Bucket list activiteit: Karten op ijs 

Een Echte Uitdaging

Als een snelheidsduivel over een parcours racen vinden veel mensen fantastisch. Hetzelfde geldt voor het proberen te verslaan van Je vrienden, in welke wedstrijd dan ook. En deze twee factoren komen perfect samen tijdens een avondje karten. Ook voor bedrijfsuitjes, familie-uitjes en vrijgezellenfeesten wordt een uurtje racen in een kart regelmatig geboekt. Omdat het bij de meeste mensen in de smaak valt is het een veilige keuze, maar daarom ook een beetje saai!

Bij Bookitlist zijn we van mening dat karten geen bucket list waardige activiteit is, simpelweg omdat het alles behalve vernieuwend is. Maar dan, stuitten we onlangs op een nieuwe variant die wel geschikt is voor de bucket list van iedere race-fanaat; karten op ijs! Heb jij zin om over een uitdagend, glad parcours te racen, zet dan deze activiteit op jouw bucket list.

Karten op IJs

Als je nog nooit in een kart hebt gereden is het de eerste keer best lastig om een perfecte ronde te rijden. Na een aantal rondjes oefenen zal je echter snel beter worden en zal je jouw kart behendig door de bochten weten te manoeuvreren. Bij ijskarten is dit echter niet het geval. Door het gladde ijs is het veel lastiger om je kart onder controle te houden en een normale bocht maken is er absoluut niet bij. Al driftend zal jij het parcours afleggen en een echte strijd moeten leveren om jouw vrienden in te maken. Bij ijskarten draait alles om de behendigheid en een flinke portie lef. Hoe hard durf jij te gaan?Wil jij met jouw vrienden, collega’s, familieleden een avondje uit vol actie en sensatie, dan is karten op ijs een origineel idee. Ben jij het hier mee eens, zet dan deze activiteit op jouw bucket list of boek direct.

Praktische Info

Bucket list activiteit Karten op IJs
Locatie Rucphen, Nederland
Minimum Lengte: 1,40 meter
Prijs: vanaf 29,50 euro per persoon