Bucket list item: breng een bezoek aan het grootste tropische zwemparadijs ter wereld; het zwemparadijs in Berlijn , Krausnick Tropical Islands.

krausnicl tropical islands bucket list

Credit: Tropical Island

Waan je op een exotisch eiland in dit zwemparadijs in Berlijn

Bij een gebrek aan tropische temperaturen, zit er maar één ding op; we moeten improviseren! Heb je zin om een weekendje te ontspannen in een warm klimaat en om lekker rond te dobberen in het water, maar heb je geen zin om hiervoor naar het zuiden van ons continent af te reizen dan hebben we bij Bookitlist de perfecte oplossing; Het zwemparadijs in Berlijn, Krausnick Tropical Islands in Duitsland.

Tropische ‘’vakantie’’

Tropical Islands is een gigantisch tropisch zwemparadijs in het gehucht Krausnick, dat circa zestig kilometer van Berlijn af ligt. Dit zwemwalhalla is bucket list waardig, omdat het hier om het grootste overdekte zwemparadijs van onze aardbol gaat.

Een dag vertoeven is hier alles behalve moeilijk; ga gestrekt op één van de vele ligbedjes op het strand, neem plaats in een bubbelbad en laat je onderhanden nemen door een masseur. Mocht het onverhoopt buiten toch nog goed weer zijn dan kun je ook het buitenbad Amazonia ontdekken. Een trip plannen naar Tropical Islands is een super idee!

zwemparadijs in Berlijn

Credit: Tropical Island

Relax to the max in Tropical Islands

Loop je lekker in jouw zwemoutfitje over het zandstrand van Tropical Islands dan hoef je je over één ding geen zorgen te maken; het weer! De temperatuur is hier namelijk altijd rond de 25 graden, wat een genot. Naast het fenomenale zwembad en het perfecte zandstrand bestaat het resort voor 80% uit regenwoud.

Dat je eigenlijk in een overdekte hal rondloopt ben je bij binnenkomst vrijwel direct vergeten. Het complex bevat meerdere zwembaden, waaronder de 4.000 m2 Zuidzee en een kronkelend zwembad met stroomversnellingen dat door een grottenstelsel stroomt. Het geluid van de watervallen en de leuke Balineese hutjes die tussen de bomen staan maken het plaatje helemaal compleet. 

Op Vakantie in het overdekt vakantiepark in Berlijn

Heb je zin in een ontspannen wandeling, dan kun je het 10.000 m2 regenwoud gaan verkennen of de boulevard afstruinen waar je misschien ook nog tegen een leuk souvenir aanloopt. Heb je juist helemaal geen zin om te bewegen, dan is het een goed plan om jezelf te verplaatsen naar de grootste spa van Europa, want ook deze vind je met haar 10.000 m2 in het tropisch zwembad in Berlijn.

Van een dag ontspannen en zwemmen krijg je natuurlijk honger en als dat gebeurt kun je naar het dorpje waar je verschillende restaurantjes en cafeetjes vindt. In de avond vinden hier ook verschillende shows plaats, dus als je zin hebt om vermaakt te worden ben je op luxe vakantiepark met subtropisch zwembad op het juiste adres.

Voor alle festival en bierliefhebbers onder ons is de maand september de beste tijd om naar dit paradijs te gaan, want van 10 t/m 25 september vindt namelijk de Tropical Oktober Fest plaats. Als je dan geen onvergetelijke herinneringen aan kunt maken weten we het bij Bookitlist ook niet meer.

Tropical Island Krausnick

Credit: Tropical Island

Praktische informatie Zwemparadijs in Berlijn

Prijs volwassene Pure Tropics : 42 euro voor een dagticket
Prijs volwassene Sauna & Tropics: 49 euro voor een dagticket
Wil je naast het binnen en buitenzwembad ook gebruik maken van de sauna en het spa-complex dan kies je voor het Sauna & Tropics ticket.

Openingstijden Tropical Islands: 07:00 uur – 00:00 uur
Het buitenbad Amazonia: 10:00 uur – 22:00 uur
De spa en het welness centrum: 09:00 – 00:00 uur

Overnachten kan op verschillende manieren:
In een hotel vanaf 115 euro per persoon per nacht
Een safaritentje in de jungle van Tropical Islands vanaf 69 euro per persoon per nacht
In een houten lodge in de jungle van Tropical Islands vanaf 105 euro per persoon per nacht

Boek je een overnachting dan zit het volgende bij de prijs inbegrepen:
– toegang tot Krausnick Tropicals Islands , Amazonia en de glijbanen
– Sauna & Spa
– Fitnessclub
– Parkeerplaats
– Shuttlebus
– Ontbijt

Beste reisperiode: 10 – 25 september tijdens de Tropical Oktober Fest

Adres :

Krausnick Tropical Islands
Tropical-Islands-Allee 1
15910 Krausnick, GERMANY

Kijk direct voor de boekingsmogelijkheden of zet Tropical Island op jouw bucket list.

Bezoek dit tropisch Zwemparadijs