Breid jouw talenknobbel uit en leer Spaans in Spanje!

Hola! Que Tal?

Van jongs af aan horen we de Engelse taal voorbij komen. Door de televisie, de radio en de lessen die we op school hebben gekregen spreken we allemaal een aardig woordje Engels, de één spreekt het vloeiend de ander op zijn Louis-van-Gaals. In ieder geval kunnen we ons allemaal verstaanbaar maken. Maar de andere wereldtaal, die ook nog eens veel mooier en gezelliger klinkt, spreken veel minder mensen in ons land; Spaans. Vele komen niet verder dan het gebruikelijk Hola ¿Cómo estás? Wat natuurlijk beter is dan niets, maar Muy Bien is het zeker niet.

Een nieuwe taal leren, dat doe je niet zo één, twee, drie. Er gaat veel tijd inzitten en het is belangrijk om omgeven te worden met de taal, waardoor je de klanken en de uitspraak beter tot je kunt nemen. Wil je de Spaanse taal op een leuke, onvergetelijke manier onder de knie krijgen, dan is het maken van een studiereis een item voor jouw bucket list waar je de rest van jouw leven wat aan hebt!

Spaanse Les in Valencia

In het zuiden ligt één van de leukste steden van Spanje: Valencia. Het is een heerlijke plaats om de Spaanse taal onder de knie te krijgen, want er is veel te zien en te beleven. De stad is groot, maar niet te groot, waardoor je jezelf eenvoudig te voet of met de fiets kunt verplaatsen. Het hele jaar door worden er diverse cursusprogramma’s georganiseerd, dus je bent niet gebonden aan een bepaalde periode.

Aan de hand van een aantal testen wordt jouw niveau bepaald, waarna je in een groep wordt ingedeeld. Spaans voor beginners is dus ook zeker een optie. Wil je één week, één maand of zelfs een heel jaar Spaans leren spreken en begrijpen? Alles is hier mogelijk!

In jouw vrije uurtjes kan jij jezelf eindeloos vermaken op het stadsstrand, in het nieuwe of het oude centrum ronddwalen of een bezoek brengen aan het Ciudad de Las Artes waar je o.a. het indrukwekkende Oceanografico en het interessante Museo de Las Ciencias vindt. In de avond een leuk restaurantje vinden waar ze de verrukkelijke Paella serveren waar Valencia om bekend staat, is ook geen opgave.

Prijs taalcursus: vanaf 180 euro per week.

Leer Spaans Spreken in Valencia

 

Leer Spaans op de taalschool in Malaga

Leer spaans in één van de zonnigste steden van het land, Malaga. Dat is natuurlijk een super idee! Met het fantastische klimaat, ben je ongeacht welke maand het ook is, verzekerd van een dosis zonnestralen. Overdag volg je les en in de middag maak jij jouw huiswerk buiten met een koud drankje en een zonnebril op. Veel beter gaat het echt niet worden.

De taalschool ligt bovendien dichtbij de zee en het strand, dus na een aantal uren opperste concentratie kan je heerlijk in het water plonzen en bakken in de zon. De oude stad is in één woord een plaatje, waar je kunt ronddwalen en de meest authentieke barretjes en restaurantjes kunt ontdekken. Kies je voor een cursus Spaans in Malaga dan wordt het gegarandeerd genieten!

Prijs taalcursus: vanaf 248 euro per week.

Leer Spaans spreken in Malaga

image: KIBAN ©

 

Ibiza let’s get Spanish

Bij Ibiza denken we snel aan een wild party eiland, maar het is zoveel meer dan dat! Op dit prachtige Spaanse eiland vind je de mooiste stille baaitjes, gezellige hippie marktjes en fotogenieke stadjes waar je na één bezoek verliefd op zult worden. De relaxte en betoverende sfeer die op het eiland hangt draagt hier ook zeker aan bij. Een leuke bijkomstigheid is, dat je in de nacht, wanneer je de volgende dag niet fris en fruitig op school hoeft te verschijnen, het nachtleven van Ibiza kunt ontdekken. De meest uitbundige feesten met de indrukwekkendste line-up’s vinden in de zomermaanden op het eiland plaats.

De taalschool vind je in Ibiza-stad en is toegankelijk voor alle leeftijden. Of je nu komt om de basis onder de knie te krijgen of om de puntjes op de i te zetten; hier ben je op het juiste adres. Het is mogelijk om een compleet pakket te boeken waarbij er naast de taalcursus Spaans ook een geschikte accommodatie voor je wordt geregeld en je met jouw medestudenten aan leuke activiteiten deelneemt. Combineer een bezoek aan het bruisende Ibiza met een taalcursus Spaans en het wordt een trip om nooit te vergeten.

Prijs taalcursus: vanaf 241 euro per week.
Leer Spaans spreken in Ibiza

Ga naar één van deze drie geweldige plekken die wij voor je hebben uitgezocht en leer Spaans spreken. Kijk direct naar de mogelijkheden of zet deze activiteit op jouw Bucket list.
Spaanse Les volgen in Spanje

RelatedPost