Leuke uitjes Nederland

Bij Bookitlist vind je de leukste uitjes in Nederland!

Het leven is boordevol met verplichtingen. Werk, sporten, sociale contacten en ga zo nog maar even door. Daarom is het logisch dat je af en toe zin hebt om echt iets memorabels te doen. Want het is heerlijk om een uitje te plannen, waarnaar je kunt uitkijken en waaraan je mooie herinneringen zult overhouden. Waarschijnlijk heb jij, net als vrijwel iedereen, een aantal vaste vrijetijdsbestedingen. Wellicht vind je het heerlijk om een dagje te shoppen, door een nieuwe stad te slenteren of om uiteten te gaan, maar er zijn ook veel toffe activiteiten waaraan je zelf niet zo snel denkt. Wil je graag een aantal leuke uitjes in het vooruitzicht hebben, dan is Bookitlist de website waarop je de origineelste ideeën kunt opdoen. Leuke uitjes in Nederland? Je vindt ze op Bookitlist.nl

Fashion Tour – Rotterdam

Ben jij een ware fashionista en vind je het heerlijk om je een dag te begeven onder allemaal andere fashionliefhebbers en designers, dan is de Fashion Tour in Rotterdam een tof uitje waaraan jij nog regelmatig zult terugdenken. Je wordt onder begeleiding van een stylist meegenomen naar diverse opkomende designers, die hun nieuwste creaties en collecties aan je zullen tonen. Zij vertellen over hun visie op mode en je mag bovendien alle creaties passen. Van de stylist krijg je ook nog persoonlijk kledingadvies, zodat jij precies weet welke kledingstukken jouw figuur tegoed doen en welke niet. Een gezellig, interessant en memorabel fashion uitje in eigen land.

Wadlopen

Om een prachtig natuurgebied te ontdekken hoef je echt niet af te reizen naar het buitenland. Het waddengebied staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst en dat is niet voor niets. Het gebied is in één woord adembenemend en tijdens een dagdeel of een dag wadlopen zal je van de ene verbazing in de andere vallen. Wadlopen suf? Na een dag door het slip ploeteren zal je hier heel anders over denken, het is een ware uitdaging!
Wadlopen is de perfecte activiteit om je geest leeg te maken en om het ultieme gevoel van vrijheid te ervaren. Naast het prachtige natuurschoon is de kans groot dat je ook wat zeehonden zult spotten. Wadlopen? Het verdient een plek op ieders bucket list.

Wadlopen waddenzee

Indoor karting

Karten, dat is toch niet bijster bijzonder? Klopt, maar wel op de grootste indoor kartbaan van Europa. Deze gigantische baan met een lengte van maar liefst 1,3 kilometer vind je in Poeldijk. De baan bevat meer dan 25 bochten, bruggen en verhogingen die ervoor zorgen dat iedere ronde een uitdaging is. Sleep een aantal vrienden, familieleden of collega’s mee en haal ze behendig in, snijd ze af en daag ze uit voor een memorabele race op de grootste kartbaan van Europa. Trek alles uit de kast zodat jij degene bent die uiteindelijk op het erepodium plaats zal nemen.

Mini Cooper huren

De zomer staat weer voor de deur; het seizoen om er lekker op uit te trekken. Een uitje waarvan we bij Bookitlist heel vrolijk worden is het huren van een oldschool Mini Cooper. Met deze oldtimer waan jij je in de jaren 70 en kun je het Veluwse landschap op een originele manier ontdekken. Met een roadbook met daarin de tofste route en een picknickmand ga je op pad en zal je gegarandeerd een onvergetelijk dagje uit beleven.

Mini cooper rijden

Slapen op een vlot

Wil je graag een weekendje weg en wil je niet in een doorsnee hotel overnachten? Wat denk je dan van slapen op een vlot! Stap in een kajak en peddel naar jouw drijvende onderkomen. In het groenrijke natuurgebied zal je helemaal tot rust komen, want het enige geluid dat je hoort is dat van het kalme water en de kwetterende vogeltjes. Op zoek naar een bijzondere overnachting waar je nog lang van zult nagenieten? Slapen op een vlot is daar het perfecte voorbeeld van.

Meer Leuke Uitjes Nederland

Dit is een greep van de leuke uitjes die Nederland te bieden heeft. Staat het uitje dat jou aanspreekt er niet tussen? Bij Bookitlist hebben we nog veel meer leuke uitjes Nederland voor je in petto.

RelatedPost