Ben je op Social Media een beetje rond aan het hangen? Dan is de kans groot dat je allerlei bucket list vakantiebestemmingen voorbij ziet komen. Mensen die nonchalant poseren onder een palmboom of met een cocktail op een uit de kluiten gewassen luchtbed dobberen in de meest blauwe zee ever, komen op jouw beeldscherm voorbij.   ‘Ik wil echt zo graag een keer naar de Malediven, staat bovenaan mijn bucket list ’ staat onder één van de jaloersmakende instagram foto’s geschreven. Een origineel bucket list item is het niet, maar comfortabel en memorabel wel. Ook wij zien onszelf daar wel een aantal dagen vertoeven. Wat jij?’

Mijn Bucket list

Maar, waar is jouw bucket list eigenlijk? Zit de lijst met must-do’s in jouw hoofd opgeslagen? Hangt het ergens in je huis aan de muur of zit het opgefrommeld in je broekzak? Waarom niet lekker met de tijd meegaan en de lijst online aanmaken. Bij Bookitlist kan het. Bij ons vind je wekelijks de o.a. de leukste bucket list Nederland en bucket list Europa ideeën, én bevalt datgene wat je ziet dan sla je het met één druk op de knop handig op onder  ‘ Mijn Bucket list ’.  Zo kan je jouw persoonlijke bucket list eenvoudig inzien op onze website en de activiteiten boeken als het moment daar is.

Playground

Of je nu in je eentje, met zijn tweeën of met een groep vrienden op pad wilt, bij ons vind je de vetste festivals, origineelste activiteiten, spannendste bestemmingen en gekste overnachtingen binnen en buiten Europa. Bucket list ideeën genoeg dus. Is jouw bucket list op dit moment wat leeg en schreeuwt het om wat aankleding? Scroll onze bucket list activiteiten pagina eens door en raak verlekkerd door al hetgeen je ziet. Slapen op een vlot, in het ijshotel, een hunebed, een trullo of in een boomhut; je vindt het tussen alle bijzondere overnachtingen die we aanbieden. Zin om alvast de tofste festivals voor aankomende zomer uit te zoeken, dan zijn Balaton Sound, Sziget, La Tomatina en the Yacht Week de toppertjes waarvan wij op de redactie gaan watertanden.
The world is your playground, don’t be afraid to use it!