Bucket list item: een klassieke Mini Cooper huren

Oldtimers zijn bucket list waardig!

Plan een trip richting de Veluwe en stap, daar eenmaal aangekomen, in een kleine en onbeschrijfelijk toffe Mini Cooper. Dit kleine, behendige bakkie dat in meerdere kaskrakers de hoofdrol heeft gespeeld, rijdt niet zoals de auto waarin jij je dagelijks verplaatst. Slechts vier versnellingen zijn aanwezig, de choke dien je handmatig te bedienen en de stuurbekrachtiging is in geen velden of wegen te bekennen. Plaatsnemen achter het stuur en direct wegscheuren is dus niet handig en daarom krijg je eerst een korte instructie voordat je op pad gaat. Zodat zowel jij als de Mini Cooper weer heelhuids terugkomen. Wel zo fijn! Al rondrijdend in een klassieke Mini Cooper waan jij je in de jaren 70 en 80; een onvergetelijke beleving en daarom ontzettend bucket list waardig.

De Mini Cooper Tour

Omdat het zonde is om als een kip zonder kop door het Veluwse landschap rond te scheuren hebben de verhuurders van de Mini Coopers een te gekke route voor je uitgestippeld. Doormiddel van een roadbook word je op een duidelijke manier langs de mooiste plekken van de Veluwe geleidt. Van dit avontuur krijg je gegarandeerd dorst en trek, dus maak gerust gebruik van de minibar die zich achter in de auto bevindt; deze is gevuld met mini-snacks en drankjes; ideaal voor een korte tussenstop.

Klassieke Mini Cooper huren

Deze authentieke Mini Cooper huur je voor een dagdeel of een hele dag. Besluit je om dit gave voertuig een dagdeel te huren, dan krijg je een route van vijftig kilometer mee. Besluit je om een hele dag op pad te gaan, dan heb je een route van 85 kilometer voor de boeg. Kan de route jou niet lang genoeg zijn dan is een upgrade een goed idee: ga voor de route van 100 kilometer en zie alle hoogtepunten van de Veluwe.

Wil je dat jouw dag helemaal compleet is? Combineer het Mini Cooper rijden dan met een lunchpakket en maak een stop bij het Veluws Zandsculpturenfestijn.

Wil jij een dagje rondtoeren in een legendarische oldtimer? Zet dan de activiteit Klassieke Mini Cooper huren op jouw bucket list of boek direct.

Bucket list activiteit klassieke Mini Cooper huren (oldtimer)
Aantal personen per Mini Cooper: maximaal drie volwassenen of twee volwassen met twee kinderen.
Borg: Borg: 250 euro per reservering
Duur: Dagdeel of gehele dag mogelijk
Prijs: vanaf 115 euro
Belangrijke informatie: je dient minimaal drie jaar in het bezit te zijn van rijbewijs B
Waar: De Veluwe