Bucket list Item: Train in een Muay Thai Trainingskamp in Thailand

Thailand ontdekken

Heb jij, zoals vele, Thailand op jouw verlanglijstje staan? Dan zal dat waarschijnlijk zijn, omdat je een aantal dagen door het indrukwekkende Bangkok wilt ronddwalen. Tussen de hoge wolkenkrabbers die de indrukwekkende skyline van Bangkok vormen zal je je als een mier in een mierenhoop wanen, want wat is deze stad levendig en bruisend!

Na een aantal dagen totale madness kun je jezelf onderdompelen in de Thaise cultuur en dat kan uitstekend in één van de prachtige tempels die het land rijk is. De grote boeddha beelden en monniken stralen één en al mystiek uit; een herinnering die je niet snel zult vergeten.

Tussendoor is het ook leuk om wat te ontspannen en dat is in Thailand, met haar vele massagesalons en witte bounty stranden helemaal niet moeilijk. En het leuke is, dat alles ontzettend betaalbaar is, zeg maar gerust goedkoop. Zoals een lekker hapje naar binnen werken, dat kan op vrijwel iedere hoek van de straat voor een habbekrats. Vind jij dit allemaal prima klinken, maar vind je dat er wat actie en originaliteit ontbreekt? Dan hebben wij het perfecte bucket list item voor jou!

Muay Thai Trainingskamp

In de meeste landen is voetbal de nummer 1 sport, maar dat geldt niet voor Thailand. Hier is de vechtsport Muay Thai het helemaal. Beoefen je deze sport dan heb je veel aanzien. Als je twee vechters in de ring ziet staan, begrijp je waarom. Deze sport is hard en vereist veel behendigheid, doorzettingsvermogen en discipline.

Tijdens een bezoek aan het land is het natuurlijk meer dan leuk om een wedstrijd van deze nationale sport bij te wonen, maar het is nog leuker om zelf mee te doen! Muay Thai is de perfecte fitness training die ervoor zorgt dat je binnen no time in een top conditie bent en met de begeleiding van een pro kun je uitgroeien tot een ware Muay Thai vechter. Ben jij er klaar voor, zet dan deze activiteit op jouw bucket list.

Muay Thai; één en al Balans

Besluit je om mee te doen aan het Muay Thai Trainingskamp op Koh Tao in Thailand dan hoef je niet bang te zijn dat je alleen de binnenkant van de trainingsruimtes en jouw slaapkamer ziet. Het trainingsschema is volledig ingericht op de perfecte balans tussen trainen, cultuur en relaxen. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben op het gebied van vechtsporten en het is niet eens nodig om een flinke dosis conditie te hebben. Aan alle facetten wordt tijdens jouw verblijf gewerkt.
Thai Boxing Bucket list

Iedereen is welkom

Tijdens het opstellen van jouw persoonlijke trainingsschema wordt er rekening gehouden met jouw wensen. Train je liever in de ochtend zodat je in de middag tijd hebt om het eiland te ontdekken? Prima! Of ga je liever in de middag aan de bak, zodat je in de ochtend uit kunt slapen omdat je graag het nachtleven induikt?

Er is een flexibel trainingsschema dus alles is mogelijk; de ene dag in de ochtend, de andere dag in de middag; het kan!

De training in het kort

Touwtje springen, rondjes rennen en schaduw boksen zorgen ervoor dat jouw spieren worden opgewarmd. De opwarmingsfase is niet alleen belangrijk voor de spieren, het is ook essentieel voor het opbouwen van conditie. Je kunt ten slotte geen gevreesde Muay Thai vechter worden als jouw tong na vijf minuten boksen al op je knieën hangt.

Tijdens de trainingssessie leer je diverse moves en technieken. Hoe langer je deelneemt aan deze training, hoe beter je deze technieken eigen zult maken. Met je vuisten, ellenbogen, knieën en voeten ga je los op de pads en de boksbal. En met een potje sparren tegen jouw personal trainer krijg je alvast een voorproefje van het echte werk. Muay Thai geeft je energie!

Heb jij na een aantal weken trainen een bepaald niveau bereikt en wil jij het opnemen tegen een gelijke, dan is het mogelijk om zelf in de ring te gaan staan. Durf jij het aan? Voeg dan de activiteit ‘Muay Thai Trainingskamp’ toe aan jouw bucket list of boek direct!
Koh Pao Thailand

Praktische informatie

Bucket list activiteit: Muay Thai Trainingskamp
Waar: Thailand op Koh Tao
Duur: minimaal twee weken – maximaal twaalf weken
Trainingsvorm: je traint één op één met een professionele trainer
Opties: Muay Thai Training is aan te vullen met Cross Fit Workouts
Ervaring: niet noodzakelijk, iedereen is welkom
Trainingsfrequentie: zes dagen per week volgens flexibele trainingsroosters
Accommodatie: in een resort met zwembad op het eiland Koh Tao. Dit resort ligt op enkele minuten lopen van het trainingscentrum.
Extra: op de eerste en laatste dag verblijf je in Bangkok in een luxe hotel
Prijs: twee weken 749 euro
vier weken 1.259 euro
Twaalf weken 2.999 euro
Prijs is inclusief:
– Uitgebreid informatiepakket voor vertrek
– Een dag en een nacht in in een hotel in Bangkok bij aankomst en vertrek
– Vervoer van Bangkok naar Koh Tao
– Zes één op één trainingen per week
– Welkom diner en introductie op het eiland
– Accommodatie in het resort
– Muay Thai trainingsmaterialen, inclusief je eigen Muay Thai shorts met je naam erop

Zet het Muay Thai trainingskamp op jouw Bucket List of kijk direct naar de boekingsmogelijkheden!