Over ons

Bookitlist

The world is your playground. Bookitlist… Bucketlist, die link heb je zelf vast al gelegd. Daarom, genoeg over de naam, meer over ons. Bij Bookitlist gaan wij constant op zoek naar unieke ervaringen en belevingen, voor jou. Je leeft tenslotte maar één keer.

Bookitlist zorgt dat jij geïnspireerd raakt om bijzondere dingen te ondernemen, dus niet alleen een bucketlist te maken, maar er daadwerkelijk één af te werken. Vinkje voor vinkje. Een emmer vol herinneringen is namelijk een stuk minder zwaar dan een emmer vol met spijt,  spijt van de dingen die je niet hebt gedaan.

Daarom kun je bij ons niet alleen terecht voor de nodige inspiratie, maar ook voor het verwezenlijken van die droom, die unieke belevingen en herinneringswaardige activiteiten die je minimaal één keer in je leven meegemaakt moet hebben. Wij zoeken namelijk de beste deals en buitenkansjes uit voor de activiteiten en belevingen waar we je mee inspireren. Be smart, maak jouw bucketlist vink ‘m af en vul die emmer met herinneringen!