Bucket list item: Quad racing

Afvinken dat bucket list item!

Rond racen op een gemotoriseerd voertuig is sowieso leuk, maar plaatsnemen op een krachtige quad om jouw vrienden op een uitdagend parcours te verslaan is te gek!

Het mooie aan dit bucket list item is dat je er niet ver voor hoeft te reizen of in de buidel voor hoeft te tasten. Lang wachten om dit item eindelijk te kunnen afstrepen is dus helemaal niet nodig. Waar wacht je nog op, trommel een aantal vrienden bij elkaar en ga een dagje rond scheuren op een quad.

Quad racing in Almere

Eerst is het de kunst om de quad volledig te kunnen beheersen. Om dat te kunnen zal je flink moeten oefenen, en dat oefenen doe je op vier verschillende parcours waar allerlei obstakels liggen. Heb je jouw quad onder de controle, dan is het tijd voor de uitdaging! Daag jouw vrienden uit en kom er al scheurend over het behendigheidsparcours achter wie de ware Quad Koning is.

Vier vaardigheden, vier parcours!

Het quad rijden begint zoals eerder gezegd met een instructie om jou de basisvaardigheden bij te brengen. Hierna volgen de vier parcours, waar jij jouw quad-rijd-vaardigheden zult upgraden.

Over het eerste parcours ga je al slippend door de bochten en voel hoe de adrenaline in jouw lichaam wordt aangemaakt. Het gaat er tijdens deze eerste uitdaging om wie het langste kan driften. Het lijkt eenvoudig maar we kunnen verklappen dat dit niet het geval is. Hierna ga je door naar de uitdaging voor de waaghalzen onder ons. Manoeuvreer jouw quad over bruggen en wippen die een aantal meter hoog hangen, houd je balans en probeer hiermee de meeste punten te scoren.

Van dit behendigheidsonderdeel ga je door naar het gedeelte waar de snelheid wordt getest. En last, but not least is er een team opdracht, waarbij jullie met zijn allen een parcours af moeten leggen en zo min mogelijk strafpunten mogen halen. Detail: er is voor de hele groep één quad aanwezig gedurende de laatste opdracht. Het komt dus echt op teamwork aan.

Wil jij graag jouw vrienden, familieleden of collega’s inmaken op een uitdagend parcours? Dan is quad racing in Almere de activiteit waar jullie naar op zoek zijn. Mee eens? Zet deze activiteit dan op jouw bucket list of boek direct.

Praktische Info

Bucket list activiteit Quad racing
Locatie Almere, Nederland
Wanneer: het gehele jaar door op zaterdag
Duur: twee uur
Reserveren: noodzakelijk, minstens vijf dagen van te voren
Minimum leeftijd: vanaf 15 jaar
Prijs: € 49,50 per persoon
Prijs is inclusief: ticket, instructie, automatische quad, helm en professionele begeleiding.
Taal instructeur: Nederlands en Engels

 

RelatedPost