Van relaxing tot party in een van deze Warmwaterbaden

Tijd voor ontspanning – IJsland

Gooi die zwembroek en je dikste winterjas maar in je koffer, want het is tijd voor wat ontspanning! Wat? Een zwembroek én een dikke winterjas? Jazeker! IJsland is een land waar de coolste activiteiten voor het oprapen liggen; maak een huskytocht, een helikoptervlucht en bekijk het Noorderlicht. Maar naast al deze uitdagende activiteiten is er ook ruimte voor ontspanning. Bezoek een warmwaterbron en dompel je onder in de warme, zoute baden en relax! Deze hete bronnen hebben temperaturen tussen de 37 en 39 graden en schijnen een helende werking te hebben, maar boven alles is het vooral lekker warm! Laat je wel even informeren voordat je in een willekeurige warmwaterbron een bommetje maakt, want sommige baden zijn een stuk heter dan 39 graden: levend gekookt worden als een kreeft is niet bepaald relaxen op je vakantie. De blue lagoon is the place to go!

Griekenland, Santorini: time to chill!

Ben jij op zoek naar een flinke portie ontspanning in een luxe omgeving? Staak dan bij dezen je zoektocht, want wij hebben de perfecte plek gevonden: Santorini! Ga tijdens je vakantie op Kreta een dag met de boot naar deze fantastische plek of bivakkeer een paar dagen met je vrienden op dit idyllische Griekse eiland.

Op deze typische Griekse plek vind je een Spa met warmwaterbronnen die ervoor  zorgen dat je spieren volledig ontspannen en je hoofd totaal leeg wordt waarna je als een verbeterde versie van jezelf zult terugkeren naar het hotel. Naast de warmwaterbaden kun je ook met een drankje plaatsnemen in een jacuzzi, je torso showen in de sauna, baantjes trekken in het zwembad (even die vleesschotels verbranden) en je laten verwennen tijdens een (hot-stone) massage. Bijna to good to be true, right? De witte Griekse huisjes met blauwe daken, de azuurblauwe zee en de restaurants met heerlijke gyrosschotels maken de ontspannen vakantie-feeling helemaal af.
Griekenland Santorini Spa Bucketlist

Warmwaterbaden in Hongarije, de Szechenyi baden

It’s time to party! Relaxen en feesten is in onze ogen de perfecte combinatie! Mee eens? Dan verdienen de Szechenyi baden in Boedapest zeker een plek op jouw bucket list. De luxueuze warmwaterbaden, de dampende stoomcabines, de snikhete sauna’s en de keuze uit verschillende massages zorgen voor de ultieme zen-modus. Na één of meerdere dagen ontspanning is het tijd voor wat actie! Op zaterdagavond kunnen jullie hier namelijk helemaal losgaan op de meest epische poolparty van Europa! Niet vergeten van tevoren een ticket te bestellen, want deze SPArty is in heel Boedapest bekend en populair! Sowieso zal er tijdens een trip naar de warmwaterbaden van verveling geen sprake zijn; de baden bevinden zich namelijk in het stadspark van Boedapest, dus een bezoekje aan de vele bezienswaardigheden, de kroegen waar je tegen de beste-prijzen-ooit bier kunt bestellen en het bruisende nachtleven liggen op een steenworp afstand. Dit wordt gegarandeerd een trip om nooit te vergeten!
Szechenyi baden in Boedapest

Wil jij binnenkort op pad richting een van deze 3 warmwaterbaden. Zet de activiteiten direct op jouw Bucket list!

RelatedPost