Relaxing weekend in Duitsland

Werk, sport en sociale verplichtingen zorgen ervoor dat onze weken bomvol zitten en als een gek voorbij vliegen. Een dosis ontspanning en een relaxing weekend schiet er hierom vaak bij in en echt tijd vrij maken voor je partner en/of je beste vrienden is daarom lastig. Stop! We leven toch potverdorie niet om te werken en om verplichtingen af te lopen, we leven om onvergetelijke herinneringen aan te maken en te genieten! Ontspan, kom tot rust en neem de tijd voor jezelf en jouw partner of beste vrienden. Hoe? Door een weekend te vertoeven in een Relax Cottage in het prachtige Eiffel in Duitsland. Staat jouw bucketlist vol met actieve items, dan is deze totally-zen-activiteit een goede aanvulling voor op jouw lijstje!Relaxing weekend Eifel

Welness suite voor twee personen

Een overnachting samen met je partner in één van de luxe, welness suites is gegarandeerd een succes. Badder in de warme jacuzzi, masseer elkaar op de massagebank en neem in een zachte ochtendjas plaats voor de openhaard. Het knisperende vuur, de brandende kaarsjes en de knus ingerichte ruimte zorgen voor een totaal ontspannen sfeer. In de ochtend bestel je een uitgebreid ontbijt bij de ontbijtservice en na een lange douche waarbij de massagestralen zorgen voor de perfecte start van de dag kunnen jullie het park gaan verkennen. Breng een bezoek aan de bioscoop, wandel door het natuurpark of ga op een avontuurlijke paardrijdtocht. Eén ding is zeker, na een relaxing weekend met zijn tweeën op deze plek, zijn jullie weer closer dan ooit tevoren!

Relaxing weekend Eifel

Een relax villa voor meerdere personen

Verblijf met jouw vrienden in een relax villa in de Eiffel en het wordt beslist een weekend om lang over na te praten! Lekker zweten in de sauna, dobberen in de jacuzzi en met mooi weer BBQ-en op het enorme terras zijn de momenten waarop de sterke verhalen weer naar boven zullen komen. Nieuwe herinneringen aanmaken kun je behalve in de villa ook in het enorme park waar jullie crib zich bevindt. Go high in the sky en maak een parachutesprong of een luchtballontocht, huur een mountainbike en race over het hobbelige landschap of knal elkaar af op de paintball baan. De lijst met activiteiten is eindeloos. Wij waarschuwen jullie: de kans is groot dat jullie dit weekend jaarlijks willen overdoen.

Relaxing weekend Eifel

Wil jij met jouw vrienden en/of vriendin een echt relaxing weekend en eventueel overdag deelnemen aan de leukste activiteiten? Voeg deze activiteit dan toe aan jouw bucket list!