Huur een Ford Mustang en cruise door California!

Denk je aan de ultieme Amerikaanse auto waarmee je de absolute California Feeling kunt beleven dan denk je aan een.. Mustang! Bij een reis naar de USA hoort natuurlijk een te gekke roadtrip door California en die trip maak je natuurlijk niet in het goedkoopste, meest willekeurige koekblik dat er op dat moment te huur staat. Nee, een echte memorabele roadtrip begint bij het huren van de meest memorabele auto ever!
Ford Mustang 1965

Rijd rond in een Ford Mustang: Roadtrip California

Het is de auto die meer dan 500 filmrollen op zijn naam heeft staan, die ooit op het New York State Building werd geplaatst en die onlosmakelijk is verbonden met Amerika.

Hierom is het dé perfecte auto om te huren wanneer je besluit om eindelijk jouw droomreis te maken naar de Verenigde Staten. Gooi het dak van deze oldtimer uit de jaren 60 open en cruise a la James Bond met de wind in je haar rond in de meest epische auto aller tijden. Klinkt fantastisch toch?

Helaas, kost het huren van een Mustang ietwat meer dan de meest doorsnee huurauto, maar bij Bookitlist zijn we ervan overtuigd dat deze ervaring echt Pricesless is! Toer in deze klassieker naar de coolste plekken in California en beleef The American Dream tijdens deze road trip in USA!
Roadtrip California Mustang

The city of Angels: California Love!

Bij jouw reis naar California mag een bezoek aan de grootste stad van de staat natuurlijk niet ontbreken. Los Angeles is namelijk de plek waar het allemaal gebeurt! Gas naar de wijk Beverly Hills waar je zomaar een celebrity tegen het lijf zou kunnen lopen en spot de pracht en praal in de beroemdste winkelstraat ter wereld, Rodeo Drive.

California roadtrip tips

Ook de bekende Sunset Boulevard mag je met o.a. de oudste discotheek van de stad Whiskey Go Go niet overslaan. In de jaren 60 was deze plek het ware walhalla voor de grootste rock artiesten zoals The Golden Earrings.

Een ware must-do in Los Angeles is een bezoek brengen aan de bekende Hollywood Hills, waar een fotomoment met de welbekende, gigantische witte letters natuurlijk op zijn plaats is. Wil jij in de voetsporen van Pamela Anderson treden en op hetzelfde strand het water inrennen en een frisse duik maken; ga dan naar Malibu beach of werk net als Arnold S. aan jouw wasbordje op Venice beach. De stranden van Los Angeles zijn in één woord HOT!
Road trip West Coast

If you’re going to San Francisco..

Rijd over de 2.780 meter lange Golden Gate Bridge naar San Francisco om één van de populairste steden van California te ontdekken. Manoeuvreer je door de meest bochtige straat van de wereld ‘Lombard street’, bewonder de indrukwekkende skyline van de stad, zeg de zeeleeuwen bij Pier 39 even gedag en breng een bezoek aan het eiland Alcatraz, waar vroeger een zwaar beveiligde gevangenis was gevestigd dat tegenwoordig als druk bezocht museum functioneert. Komt Alcatraz je bekend voor? Dat kan! Een van de bekendste gevangenen van deze bajes was namelijk Al Capone. Je leest het al, in San Francisco is super veel te beleven!

road trip usa

WAAR California
WANNEER Beste reistijd tussen mei/september
KOSTEN Vanaf €144,13 per dagdeel (huurprijs Mustang)
BELANGRIJK

-Minimaal 25 jaar

-ingebouwde muziek uit de 1950s-80s

-80 gratis km’s (halve dag) of 120 gratis km’s(hele dag)

Maak een roadtrip door California in een Ford Mustang. Boek direct of zet deze beleving op jouw bucketlist.
California here we come

RelatedPost