Op zoek naar een droombestemming? Een onvergetelijke vakantie die jij je nog zult herinneringen wanneer je verrimpeld en vergrijsd in het bejaardenhuis een potje zit te kienen? Een rondreis door Zuid Thailand is dan hét item voor op jouw bucket list!

Rondreis door Thailand

Wat zal jij genieten als je besluit om een rondreis door het zogenoemde Gouden Zuiden te maken. De reis begint zoals vrijwel alle rondreizen door Thailand in het drukke en chaotische Bangkok. In deze stad zal jij je als een mier in een mierenhoop voort bewegen en dat is al een memorabele ervaring op zichzelf.

Struin door het bruisende Chinatown en maak een boottocht over de Chao Praya rivier; jouw verblijf in Bangkok zal alles behalve doorsnee zijn. Na Bangkok vertrek je naar de River Kwai, waar je de beroemde brug en het ereveld zult bezoeken.

Na een aantal dagen in de prachtige natuur te hebben rond gebanjerd reis je door naar de tropische badplaats Hua Hin/Cha-Am en het bounty eiland Koh Samui. Hier kun je op het strand luieren, de onderwaterwereld ontdekken en in de avond losgaan op een Full Moon Party. Hoogtepunten in Thailand bezoeken? Je doet het tijdens een rondreis door Zuid Thailand.

rondreizen in Thailand

Relax!

Tijdens een rondreis door Thailand zal het jou aan werkelijk niets ontbreken. Alles wordt namelijk op voorhand door de reisorganisatie geregeld, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Slapen als een roosje zonder zorgen en stress; het kan perfect in de goede hotels waar jij zult overnachten.

Alle overnachtingen zijn bovendien op basis van logies en ontbijt, dus je trekt iedere dag met een goed gevulde maag het prachtige Thaise landschap in. Bovendien beschikken bijna alle accommodaties over een zwembad. Ook verblijf je tijdens jouw rondreis in een bucket list waardig hotel; Kanchanaburi.

Dit complex drijft namelijk op de rivier midden in de jungle bij River Kwai. Het hotel wordt gerund door leden van de Mon-stam. Een indrukwekkende belevenis!

rondtrekken in zuid thailand

Personaliseer jouw reis!

Tijdens jouw reis is de route grotendeels uitgestippeld, maar er is nog voldoende ruimte over voor jouw eigen inbreng. Tijdens de twee weken durende reis zijn er namelijk vrije dagen ingepland, waarop jij zelf kunt bepalen wat je gaat doen. Zo kan je Thais leren koken, meedoen aan een Thai Boxing training en meegaan op een snorkel- en kajaktocht in het Angthong National Park.

Ben jij na het lezen van dit artikel razend enthousiast en wil je graag een rondreis door Zuid Thailand maken? Zet dan deze activiteit op jouw bucket list of boek direct.

Wat Rondreis Zuid Thailand
Beste reistijd: februari en maart (in deze periode is het zonnig en is er weinig minder kans op neerslag).
Duur: 14 dagen
Prijs : vanaf €1.531,-
Prijs is incl.: vliegticket, accommodaties o.b.v. logies ontbijt, verblijf in een uniek drijvend jungle hotel en transfers.
Reis Boeken!