Bucket list item: overnacht in een bijzondere accommodatie, ga slapen in een Bubbel!

Slapen in een Bubbel – Orgineel Overnachten

Vind jij het ook zo fijn om één te zijn met de natuur? Dan is het slapen in een doorzichtige Bubbel echt een item voor op jouw bucket list. Deze bijzondere Bubbels vind je op verschillende locaties in het land van de stokbroden, kaas en de rode wijn, oftewel Frankrijk.

In de meeste hotels kijk je tegen een oersaai wit plafond aan wanneer je op bed ligt te relaxen, maar in deze bijzondere accommodatie zie je de stralende sterren en de maan die voor wat sfeerlicht zorgt. De bol zorgt voor het outdoor camping gevoel, maar dan wel in de meest luxueuze variant die je je voor kunt stellen. Geen luchtbed die de volgende dag half leeggelopen is en geen lawaai van de nachtbrakende mede campinggasten. Als dit geen romantisch overnachten is..

Bucket list Slapen in een Bubbel
Credit: Attrap’Rêves ©  

Romantisch Overnachten en Slapen in Luxe

Bang om kou te lijden of het juist benauwd te hebben hoef je ook niet te zijn, de ontwikkelaars van deze ingenieuze Bubbels hebben met een luchttoevoer systeem aan alles gedacht. Het enige waar jij jouw hersens over moet laten kraken is: welk interieur te nemen? Er zijn namelijk verschillende soorten bubbels te boeken; heb je behoefte aan wat extra ontspanning dan is de Zen Bubbel de plek om lekker tot jezelf te komen, wil jij een romantische avond met jouw partner ga dan voor de Glamour variant en wil jij het ultieme Glamping gevoel ervaren dan is de Nature Bubbel de juiste keus.

Jouw kennis over het heelal kan je tijdens jouw aanwezigheid ook nog opkrikken wanneer je daar behoefte aan hebt, want bij aankomst ontvang je namelijk een telescoop en een sterrenkaart, hoe leuk! Deze slaapverblijven liggen allemaal midden in de natuur; wil je eten dan zal je op jacht moeten en zelf een kampvuur moeten maken om de vangst op te roosteren. Nee hoor! Het is mogelijk om van tevoren (maximaal 72 uur voor aankomst) een dinerbox bij te boeken.

Wil jij jouw verblijf nog aangenamer maken, dan is het ook mogelijk om een massage te nemen. Kortom overnachten in een Bubbel is een onvergetelijke ervaring en daarom een goede aanvulling voor jouw bucket list!
Slapen in een bubbel
Credit: Attrap’Rêves ©  

Informatie voor Overnachten in een Bubbel

Heb je het slapen in een Bubbel toegevoegd aan jouw bucket list? Top! Dan is het nu tijd voor wat praktische informatie:

Waar: Frankrijk – Allauch, Forcalquier, La bouilladisse, Montagnac Montpezat
Puget Ville
Beste reisperiode: Mei t/m september (i.v.m. minste kans op neerslag)
Mogelijkheden : Het is mogelijk om een massage, diner box en jacuzzi bij te boeken
Pakketten:

o.a.

-Standaard pakket
Overnachting in een bubbel + ontbijt + sterrenkijkpakket: vanaf 109 euro

-Comfort pakket
Standaard pakket + 30 minuten in een openlucht jacuzzi: vanaf 169 euro

-Under the stars pakket
Kies de type bubbel die jij graag wilt + exclusief diner en een wijnpakket: vanaf 299 euro

Toffe activiteit voor: Koppels!

Zet een overnachting in een bubbel op jouw bucketlist of kijk direct voor de boekingsmogelijkheden.
Slapen in de natuur in een bubbel?