Bucket list item: Slapen in een Hunebed

Drenthe en Groningen

Op de grens van het prachtige Drenthe en Groningen bevindt zich het bijzondere Best Western hotel Stadskanaal. Het hotel is gelegen in een rustgevende omgeving waar toch ontzettend veel te beleven is en daarom is deze accommodatie een goede uitvalsbasis om de twee provincies te ontdekken.

Zo kun je voor een culturele trip naar het Streekhistorisch museum of het Groninger museum en wanneer je behoefte hebt aan een Zen-moment is het Welness Centrum Fontana bad Nieuweschans een absolute aanrader. Je hoofd leegmaken gaat ook perfect tijdens een lange wandeling en een interessante wandelroute vinden is in de natuurrijke omgeving van het hotel absoluut geen uitdaging.

Heb jij zin om een weekend weg te gaan en om in een bijzonder hotel te overnachten dan is hotel Stadskanaal een perfect item voor jouw bucket list.

Hotel Stadskanaal: Slapen in een Hunebed

Heb jij een grote fascinatie voor de prehistorie, dan is Hotel Stadskanaal the place to sleep. In dit unieke hotel kun je namelijk slapen in een hunebed! De hele kamer lijkt uit een rots te zijn gehakt. De vloer, de wanden, het plafond; alles is van steen. Op de vloer liggen dierenhuiden en je slaapt tussen de vellen leer op een groot rond bed. In jouw tijdelijke optrekje staat een tafel gemaakt van boomstammen waaraan ook prehistorische uitziende stoeltjes staan.

Al zittend op zo’n natuurlijke stoel kijk je tussen een uitgehakt opening in de rotswanden uit over de Drentse heuvelrug en een enorm bos. Het oergevoel komt zo nog dichterbij! Wellicht krijg je van deze omschrijving een primitief gevoel, maar laat je niet om de tuin leiden; deze kamer is van alle gemakken voorzien. Zo bevindt zich achter een rotswand in het plafond een LCD tv en zit er achter het schors een minibar verstopt. Overnachten in de Hunebedslaapkamer is een onvergetelijke ervaring en daarom verdient het een plek op jouw bucketlist.

Heb jij zin om met jouw geliefde een romantisch weekend weg te gaan dan is hotel Stadskanaal een origineel item voor jouw bucketlist. Enthousiast? Boek deze activiteit dan direct!

Gemakken van de Hunebedslaapkamer

– Bad en douche
– Kabel/satelliettelevisie
– Fohn
– Laptop aansluiting
– Minibar
– Wifi
– Alle gasten mogen gebruik maken van de sauna in het hotel

Praktische informatie

Bucket list activiteit slapen in een hunebed
Waar: Hotel Stadskanaal – Stadskanaal
Ligging: Het hotel ligt op de grens van Groningen en Drenthe
Prijs: prijzen variëren van 57 euro per nacht tot 100 euro per nacht
Perfect om: Drenthe en Groningen te ontdekken