Bucket list item: sneeuwscootertocht in Zweden

Zweden

Heb je last van een dipje en ben je toe aan wat actie, dan hebben we bij Bookitlist een top idee. Het is makkelijk om tijdens de wintermaanden een ticket te boeken naar een ver oord, waar de temperatuur een stuk aangenamer is en waar je op een strandbedje kunt opwarmen. Maar eerlijk, hoe memorabel is het om op een strandbed te liggen of in een zwembad te plonsen?

Daarom hebben wij een beter idee. Stouw je koffer vol met warme kleding en plan een trip in naar het Noorden van Europa. Tijdens de wintermaanden naar Zweden afreizen is namelijk een echte aanrader. In dit Scandinavische land vind je de meest prachtige landschappen en vergezichten die je niet snel zal vergeten.

Daarnaast zijn er in dit land ontzettend veel bucketlist waardige outdoor activiteiten te beleven, waarvan je een enorme boost krijgt. Zeg die herfstdip dus maar gedag!

Ontdek Zweden

Het land ontdekken kun je op veel verschillende manieren doen. Neem plaats in een hondenslede en laat je door de husky’s over de sneeuwvlaktes trekken of stap in een helikopter en ontdek dit fantastische land vanaf ongekende hoogte. Houd je van snelheid en vind je het fantastisch om zelf aan het roer te staan, dan is het maken van een sneeuwscootertocht een waar item voor jouw bucket list.

Sneeuwscootertocht

Op een sneeuwscooter voel je je als een echte baas. Het enorme ding is krachtig en geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Met de frisse wind in je gezicht race je over de sneeuwvlaktes. En het mooie is, met een sneeuwscooter kom je op plekken waar je met bijvoorbeeld een huskytocht niet komt. Tijdens deze epische tocht scheur je door besneeuwde bossen en over bevroren meren en rivieren. Let op: deze tocht is zo vet dat de kans op verslaving op de loer ligt. Ben je hierna nog een aantal dagen in Zweden dan wil je waarschijnlijk nog een tocht maken.

Safety first

Zonder kennis kom je niet ver en daarom begint deze sneeuwscootertocht met een korte instructie. Een ervaren sneeuwscooter begeleider zal jou de kneepjes van het sneeuwscooter rijden uitleggen en je voorzien van alle noodzakelijke materialen. Na deze instructies ben je helemaal klaar voor de tocht!

Wil jij met een aantal vrienden een onvergetelijke sneeuwscootertocht door Zweden maken, zet dan deze activiteit op jouw bucket list of boek direct.

Praktische informatie

Bucket list activiteit Sneeuwscootertocht
Locatie Zweden – Sörsjön
Wanneer: eind december t/m begin april
Duur tocht: 4 a 5 uur
Prijs: 169 euro
Prijs is inclusief: sneeuwscooter, helm, instructie, begeleiding en materiaal
Prijs is exclusief: kosten voor benzine
Minimum leeftijd: vanaf 16 jaar
Taal begeleider: Engels, Duits, Spaans en Zweeds
Ervaring: Niet nodig. Je krijgt bij aankomst een korte instructie waarin jou de kneepjes van het sneeuwscooter rijden worden bijgebracht.

 

RelatedPost