Bucket list item: : Losgaan op Snowattack 2017

Festival- en wintersport liefhebbers opgelet!

Vind jij het fantastisch om met een hoge snelheid van een skipiste af te zoeven? En vind jij het ook zo jammer dat het festival seizoen in ons eigen landje weer voorbij is? Dan is dit bucket list item wat voor jou!

Snowattack – winterfestival

In het Franse Les Orres wordt van 28 januari t/m 3 februari 2017 to the max gefeest, geskied, gesnowboard en genoten. Een week lang vindt op een hoogte van 2000 meter in een populair skigebied één van de grootste sneeuwfestivals van Europa plaats; Snowattack. De organisatoren van Sziget en MEEX zijn verantwoordelijk voor meerdere succesvolle festivals die in de zomermaanden plaatsvinden en waarschijnlijk vonden ook zij een winterstop helemaal niets. Ze gingen de samenwerking aan en Snowattack was geboren!

Op dit winterse festival feest je tussen de besneeuwde bergen, kampvuren en enthousiastelingen tot midden in de nacht. De Line-up bestaat uit veel internationale artiesten die maar al te graag op dit bijzondere festival komen draaien. De Line-up voor 2017 wordt later dit jaar bekend gemaakt, maar wacht niet te lang met het aanschaffen van een ticket!

Snowattach festival bucket list item

Snowattack – We’ll be up all week!

Op Snowattack wordt er niet alleen gefeest, geskied en gesnowboard. Overdag vinden er veel activiteiten plaats waar je gezellig aan kunt deelnemen. Zet je beste pokerface op en schuif aan bij een pokertoernooi, trek die zwembroek uit de kast en ga los tijdens een poolparty en ga voor de winst tijdens een snowboard, ski of sleewedstrijd. In de avond kun je naast de artiesten die op het festivalterrein optreden ook nog een glühwein achterover gooien in één van de feestjes die in de cottages plaatsvinden en jezelf over de top kleden voor de straatfeestjes en het carnaval.

Ben je een beetje van het padje? Mooi! Dat is dat het moment om met jouw vrienden mee te doen aan de Karaoke avond of de Quiz. Op Snowattack is er altijd wat te beleven, dat wordt weinig slapen! Heb jij zin om in januari een trip in te plannen naar het meest epische sneeuwfestival van Europa? Zet dan ‘Snowattack 2017’ op jouw bucket list of boek direct!

Praktische informatie

Bucket list activiteit: Snowattack 2017
Locatie: Les Orres – Zuid Frankrijk
Wanneer: 28 januari – 3 februari 2017
Ticketprijs: 50 euro voor degene die ook een accommodatie bijboeken, 79 euro voor degene die op eigen houtje gaan.
Accommodatie: Vanaf 224 euro voor zes nachten. Deze prijs is inclusief een skipas voor zes dagen. De accommodatie boek je eenvoudig bij het bestellen van jouw ticket voor het festival. In de buurt van de accommodatie zijn verschillende restaurantjes, pubs en winkeltjes. Vanaf hier vertrekken ook de shuttlebussen naar het festival.
Vervoer: met de speciale Snowattack bus ga je voor 149 euro heen en terug. De bus vertrekt vanuit Nederland vanaf de volgende opstapplaatsen: Eindhoven, Amsterdam, Groningen, Utrecht of Zwolle.