Ga uit je dak in Barcelona op Sonar Festival!

Summer is coming!

De zomer is weer in zicht, het mooie weer komt eraan en elk weekend is er ergens wel een festival waar je helemaal los kunt gaan. Helaas hebben we in Nederland geen garantie op mooi weer, de kans is dus altijd aanwezig dat je op dat ene buitenfeestje, waar je al die tijd naar uitgekeken hebt, met een niet al te flatteuze poncho met je sneakers in de modder staat te stampen. Thank god zijn er ook hele vette festivals net buiten onze landgrenzen, waar je gegarandeerd met je zonnebril en het zonnetje op je gezicht een hele lading moves eruit kan gooien. Een goed voorbeeld van zo’n feestje is Sonar Festival in Barcelona.

Waarom Sonar Festival?

Sonar Festival Barcelona richt zich voornamelijk op de elektronische muziek; Bookitlist loves electro! Het elektronisch georiënteerde festival wordt bovendien niet alleen in Barca georganiseerd, maar het vindt plaats over heel de wereld, waaronder in Londen, Mexico, Tokio en Los Angeles. In de Spaanse stad vindt het ieder jaar drie dagen lang plaats in de zomermaand juni.

Het unieke van dit festival is dat het zich niet op één festivalterrein afspeelt. Het festival ligt namelijk verspreid over de gehele stad. Naast dj’s en bands vind je ook andere festiviteiten op het gebied van film en er vinden projecten plaats die in connectie staan met de nieuwe media. In de avond vinden er ook nog avondconcerten plaats.

Sonar is bovendien hét festival waarbij technologie, creativiteit en audiovisuele vormgeving een grote rol speelt. Dit festival trekt dan ook creatievelingen aan van over heel de wereld, die samenwerken met de organisatoren om de bezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Van verveling of eentonigheid zal hier zeker geen sprake zijn, al jouw voelsprieten worden tot de max geprikkeld. Struin op je slippers door het bruisende Barcelona, ontdek de stad en vindt telkens weer een nieuwe vette stage of activiteit die onderdeel uitmaakt van dit bijzondere, innovatieve festival. Muy bueno!

Sonar Festival Barcelona

Houd juni vrij in je agenda als je volgend jaar een bezoek wilt brengen aan dit vooruitstrevende en eigenzinnige festival. Ben jij van plan om drie volle dagen los te gaan op dit evenement dan ben je 195 euro voor een ticket kwijt, tenzij je ruim op tijd bent en een early bird kaartje weet te scoren dan ben je voor 180 euro onder de pannen. Vind jij drie dagen een beetje te dol? No worries, het is ook mogelijk om voor 125 euro een ticket te bemachtigen waarmee je twee avonden toegang krijgt tot deze party-heaven.

Beleef Barcelona: maak jouw trip compleet!

Als je besluit om een memorabele trip te maken naar het Sonar festival Barcelona kun je natuurlijk ook een aantal extra dagen inplannen om de stad zelf te ontdekken. Bij Bookitlist, hebben wij Barcelona zeker in onze top drie van de leukste Spaanse steden staan. Heb jij deze stad nog niet bezocht? Voeg deze trip dan zeker toe aan jouw persoonlijke bucketlist. Het stadspark dat ontworpen is door Gaudi, de Sagrada di Famiglia en het FC Barcelona stadion zijn bezienswaardigheden die toch iedereen van zijn checklist af zou moeten vinken.

Barcelona leeft!

Een bruisende stad waar je de leukste terrasjes, barretjes en zelfs een skybar vindt. Waar je de beste Sangria kunt drinken, de lekkerste tapas of paella kunt eten en waar je kunt shoppen tot je een ons weegt. Heb je geen dagen de tijd? Neem dan een ticket voor de hop on hop of bus; deze brengt je langs alle hoogtepunten van Barca en geloof ons, dat zijn er veel. Wil jij met jouw party-crew een aantal dagen feesten op een uniek festival? Waarbij je naast een ticket 100% zongarantie ontvangt? Voeg dan de activiteit ‘Sonar Festival Barcelona bezoeken’ toe aan jouw bucketlist.
Bezoek Barcelona

Plaats: Barcelona
Datum: NTB
Ticketprijs:  195 euro voor drie dagen of 125 euro voor twee avonden
Ga aakomende zomer naar Sonar Festival Barcelona of zet deze beleving op jouw bucketlist.
Op naar Sonar