Bucket list item: Spring Break 2017 in Cancun

Mexico

Zin in een immens dikke party, dan is een trip plannen naar Mexico datgene wat je te doen staat. Met een enorme sombrero op je hoofd, een glas tequila in je hand en een bak nacho’s voor je neus in een zonnige strandbar zitten, behoort in dit Midden-Amerikaanse land tot de mogelijkheden. Het is met het helderblauwe water op de achtergrond en de gebruinde latino’s en latina’s die over het strand paraderen zeker aantrekkelijk, maar een hoge dosis spanning en sensatie heeft het niet. Welk activiteit in Cancun deze ingrediënten wel heeft is de jaarlijkse Spring Break. Heb jij zin om de bloemetjes eens flink buiten te zetten tijdens de meest uitbundige party van het jaar, zet dan deze activiteit alvast op jouw bucket list.

Spring Break 2017

De Spring Break 2017 in Cancun behoort tot de top! In Cancun vind je de mooiste clubs waar je tot in de vroege ochtend helemaal uit je dak kunt de gaan. De gigantische hotels met uit de kluiten gewassen zwembaden en sprookjesachtige stranden toveren hun terrein om tot een waar party-walhalla. Echt iedere m2 wordt omgetoverd tot dansvloer en achter de draaitafel nemen de beste en meest gewaardeerde dj’s van dit moment plaats. Dat je tijdens het feesten door niets vernieuwends te zien krijgt is ook niet aan de orde, het entertainment gehalte stijgt daadwerkelijk de pan uit. Dansers, acrobaten, enorme video schermen met daarop de dolste VJ-beelden en zelfs mimespelers zorgen voor een te gekke atmosfeer. En dan vergeten we nog bijna de wereldbekende Bikini-contest! Er wordt gedanst, gesjanst en gedronken alsof iedereens leven ervan afhangt en daarom is de Spring Break 2017 in Cancun het feest dat thuis hoort op de bucket list van ieder feestbeest.

Party to the Max!

Dit feest duurt lang, heel erg lang! Waarschijnlijk trekken jouw lichaam en portemonnee het niet om een maand te gaan feesten, dus het is verstandig om de juiste periode uit te kiezen. De beste periode om te gaan is van 4 maart t/m 18 maart, omdat het feest dan wordt bezocht door mensen van over de gehele wereld. Ook treden in deze periode de populairste en meest internationale dj’s op, waardoor de line-up in één woord episch te noemen is. In de andere weken is het feest overigens ook te dol om te omschrijven, maar de kans dat het grootste gedeelte van de bezoekers dan Canadees of Amerikaans is, is groot.

Praktische informatie

Bucket list activiteit Spring Break 2017
Waar: Mexico – Cancun
Wanneer: 18 februari t/m 2 april 2017
Beste periode: 4 maart t/m 18 maart
Accommodatie: in Cancun vind je veel hotels in iedere prijscategorie. Zorg er wel voor dat je op tijd boekt, want tijdens de Spring Break periode zijn alle hotels volgeboekt.
Vervoer: vliegticket naar Cancun
Andere activiteiten in de buurt: Chichen Itza, Tulum en Isla Mujeres