Overnacht in het enige drijvende hotel van Londen; The Sunborn Yacht Hotel

The Sunborn Yacht Hotel

Wil je naar één van de hipste steden van Europa en overnachten in het uniekste hotel van de stad? Dan is het drijvende hotel ‘The Sunborn Yacht’ the place to sleep! Vanuit de luchthaven London City pak je eenvoudig de taxi, waarna je binnen zes minuten rijden aankomt bij dit indrukwekkende hotel.

Op slechts een steenworp afstand bevindt zich ExCel London, waar je interessante tentoonstellingen en evenementen kunt bezoeken. Voor een bezoek aan het centrum van Londen wandel je een kleine vijf minuten naar het metrostation. Met de exclusieve uitstraling van het schip, haar chique ingerichte kamers, de gezellige loungebar en het restaurant waar ze gerechten reserveren die door Gordon Ramsey himself lijken te zijn bereidt is het niet moeilijk om hier een lading onvergetelijke herinneringen aan te maken.

Wil jij met jouw partner en/of jouw vrienden overnachten op een plek om nooit te vergeten? Dan is ‘The Sunborn Yacht’ het hotel voor op jouw bucketlist!

Sunborn yacht Londen

The Sunborn Yacht Hotel is overcompleet

Eén ding staat als een paal boven water; bij dit fantastische hotel zal het jou aan niets ontbreken. In de elegante kamers die klassiek zijn ingericht komt de stijl van een jachtschip samen met de comfort van een high class hotel. Boek een classic kamer en vertoef in een luxe cottage van circa 21m2, plof neer op het enorme kingsize bed en geniet van het prachtige uitzicht.

Wil je ook een balkon, ochtendjassen en een nog ruimtelijkere badkamer, ga dan voor de Executive Room. Heb je een kamer zonder balkon? Doesn’t matter! Op het schip zijn verschillende plekken waar je buiten op het dek kunt genieten van een drankje en de ondergaande zon. Heb je ergens een kist met geld staan dat echt op moet en kan het jou niet gek genoeg zijn, dan is het boeken van een exclusieve suite een aanrader.

Voeten die moe zijn, een pijnlijke rug of gewoon zin hebben in ontspanning zijn goede redenen om een bezoek te brengen aan de Elemis Therapy Rooms. Laad jezelf met een gezichtsbehandeling, een massage of een volledig spa-arrangement weer op, zodat je in de zen-modus kunt genieten van jouw verblijf op the Sunborn Yacht.

Londen Sunborn yacht

Cupido has arrived!

Bij The Sunborn Yacht Hotel denken ze echt aan alles! Overnacht jij met de liefde van jouw leven in dit hotel en wil je iets romantisch inplannen, dan kun je online een romantisch pakket bijboeken.

The staff maakt van jullie kamer dan een waar liefdesnestje, jij hoeft de bal hierna alleen nog maar in te koppen; ideaal! Er zijn verschillende pakketten om uit te kiezen: rozenblaadjes, luxe chocolaatjes, een fles wijn of champagne, als dat geen goed begin is van een fantastisch weekend..

Een overnachting in The Sunborn Yacht Hotel

De prijs voor een tweepersoonskamer ligt gemiddeld rond de 150 – 200 euro per nacht. Zoek je goed en ga je in een goedkopere periode dan kan je voor 100 euro per nacht al onder de pannen zijn. Ga je echter in een populaire periode dan ben je tegen de 300 euro kwijt. Goed zoeken en de aanbiedingen in de gaten houden loont!

Voor op jouw bucket list of kijk direct voor de boekingsmogelijkheden.
Boek je nacht hier