Houd je van surfen? Dan is een Surfari het item voor op jouw bucketlist.

Safari? Surfkamp? Nee! Surfari!

De zomervakanties komen er weer aan! Iedereen heeft zo zijn eigen wensen bij het samenstellen van de perfecte holiday. Voor een surffanaat is de aanwezigheid van de zee met de beste golven van groot belang. Al rond speurend op het internet kom je verschillende plekken binnen Europa tegen waar jij de mooiste golven kunt pakken, maar waarom zou je voor één plek kiezen?

Nieuwe plaatsen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en samen de hoogste en vetste golven bedwingen zijn de ingrediënten van een te gekke Surfari. Waar wacht nog op? Voeg deze surfvakantie toe aan jouw bucketlist.
Surfari

Come on board – cruisen in de Surfari bus

Ken jij dat verhaal waarbij een groep mensen met dezelfde interesses in een bus werd gezet en op een roadtrip werd gestuurd door Frankrijk en Spanje? Nee? Als je besluit om mee te gaan op Surfari weet je snel genoeg hoe dit verhaal afliep. Om een tipje van de sluier op te lichten: het werd een onvergetelijke reis met alleen maar hoogtepunten!

Stap je in, dan kun jij het volgende verwachten. De bus rijdt langs de kust en er is een getrainde golvenspotter aan boord. Hij tuurt de kustlijn af, op zoek naar de beste surfgolven op aarde. Golven die erom schreeuwen gepakt te worden. Spot hij ze, dan wordt de bus abrupt tot stilstand gebracht en hoppa daar gaan jullie, op naar een nieuw surfavontuur.

In de nacht worden de leukste feesten bezocht en jullie slaapplek is altijd dichtbij de zee. Ben je op tijd wakker? Hijs je in je wetsuit en trek een sprintje naar het strand, je kunt jouw dag niet beter beginnen.

De route van de Surfari

Het vertrekpunt van de Surfari is in Spanje; San Sebastian. De organisator is Spaans, maar biedt zijn fantastische toer aan binnen verschillende Europese landen. Making new friends from all over the world; daar houden we bij Bookitlist van. De planning ligt niet vast, alles behalve dat. Het zou kunnen dat jullie naar Biarritz gaan in Frankrijk om daar los te gaan op een feestje, maar misschien ook niet.

Wanneer er niet wordt gesurft gaan jullie de Pyreneeën verkennen, maar als daar geen behoefte aan is dan niet. De kern is: surfen en alles daaromheen wordt in de loop van de reis bepaald aan de hand van de samenstelling van de groep.

Wat wel vaststaat? De surf hotspots in Frankrijk en Spanje afgaan met een groep waterjunkies. Alles wat daar omheen gebeurd is één groot raadsel, al heeft het sowieso iets met eten, drinken, feesten en de leukste steden bezoeken te maken.
Surfari Frankrijk Spanje

Wil jij met jouw vrienden de vetste en uniekste surfplekken in Frankrijk en Spanje afgaan? Ben je een ervaren surfer of wil je het juist leren? Dan is de Surfari een super item voor jouw bucketlist.
Zin om lekker te gaan surfen? Boek dan nu

RelatedPost