Bezoek het Szechenyi badhuis in Boedapest

Het Szechenyi badhuis zorgt voor een flinke dosis ontspanning!

Gooi die zwembroek en teenslippers maar in je koffer, want het is tijd om te relaxen! Boedapest barst van de kuuroorden, spa’s en warmwaterbaden, bij een bezoek aan de stad mag een dagje tot jezelf komen dus niet ontbreken. Het Szechenyi bad is zeker één van de mooiste baden van de stad.

De luxueuze warmwaterbaden, de dampende stoomcabines, de snikhete sauna’s en de keuze uit verschillende massages die je er aantreft zorgen voor de ultieme zen-modus. De hete bronnen hebben temperaturen tussen de 20 en 38 graden en schijnen een helende werking te hebben voor bijvoorbeeld eczeem, maar boven alles is het vooral lekker warm! Na een dagje badderen in de thermale baden in de Szechenyi  spa voel jij je als herboren!

Badhuis Boedapest

Vacclav / Shutterstock.com

SPArty Time!

Na één of meerdere dagen ontspanning is het tijd voor wat actie! Vanaf april t/m september kan je op zaterdagavond bij de Szechenyi baden namelijk helemaal losgaan op de meest epische spa party van Europa! De locatie is onvergetelijk vet, de gekleurde licht- en lasershows zorgen voor een magisch effect en de feestende mensen die in het water staan te dansen geven je een euforisch gevoel: dit feest is het helemaal!

Show jouw dans skills tussen de warmwaterdampen in jouw hotste zwemoutfit, chill met een drankje in de jacuzzi en geniet! Dit wordt een avond om nooit te vergeten. De party gaat om 22:30 uur van start en gaat door tot ongeveer 03:00 uur.  Zorg dat je op tijd bent, want geloof ons; hier wil je niks van missen. Vergeet niet om van tevoren een ticket te bestellen, want deze SPArty is in heel Boedapest razend populair en hierom regelmatig uitverkocht.

Spa party boedapest

Vladimir Wrangel / Shutterstock.com

Ontdek Boedapest

Van verveling zal er tijdens een trip naar de Szechenyi baden sowieso geen sprake zijn. De baden bevinden zich namelijk in het stadspark van Boedapest, dus een bezoekje aan de vele bezienswaardigheden, de kroegen waar je tegen de beste-prijzen-ooit bier kunt bestellen en het bruisende nachtleven liggen op een steenworp afstand. Dit wordt gegarandeerd een reis om nooit te vergeten!

It’s time to party! Relaxen én feesten is in onze ogen de perfecte combinatie! Mee eens? Dan verdienen de Szechenyi baden in Boedapest zeker een plek op jouw bucketlist.

Activiteit:
Relaxen en/of losgaan in het Szechenyi badhuis
Periode Sparty: April t/m september
Tickets: 25 euro
Bestel je Sparty Tickets