Bucket list item: Thermae 2000

Een dagje lekker wegzweten in de sauna is voor veel mensen hét ultieme ontspanningsuitje. Met het ontdoen van alle kleding, lijken ook alle zorgen te worden afgegooid en de warme temperaturen zorgen ervoor dat de spieren totaal ontspannen. Het is dan ook niet voor niets dat de sauna al duizenden jaren in veel verschillende culturen wordt gebruikt. En niet alleen tijdens een bezoekje voel je je heerlijk; ook erna ervaar je veel meer energie. De warmte zorgt namelijk voor een echte weerstand boost. Heb je zin in een ontspannen dagje en kunnen jouw huid en energielevel wel een opkikker gebruiken, dan is een dagje Thermae 2000 hét item voor op jouw bucket list.

Thermae 2000

Als je denkt dat de sauna gewoon een hok is waar het ontzettend warm wordt dan heb je het mis. Er bestaan verschillende soorten sauna’s met ieder hun eigen temperatuur en werking. Zo vind je bij het prachtige Thermae 2000 maar liefst negen verschillende soorten sauna’s en twee stoombaden. De sauna’s bevinden zich zowel binnen als buiten. Om jouw bezoekje aan dit kuuroord nog ontspannender te maken is het aan te raden om de sauna bezoekjes af te wisselen met een duik in het thermale water. Het water heeft een heilzame werking, is goed voor de spieren, gewrichten en niet onbelangrijk de huid. Tijdens een bezoekje aan Thermae 2000 kijk je uit over het Limburgse landschap, waardoor je het totale Zen vakantiegevoel ervaart. Thermae 2000 behoort door haar ligging en faciliteiten tot de mooiste kuuroorden van ons land. Toe aan wat ontspanning? Een dagje Thermae 2000 is de oplossing!

 

Wellnessdag

Wil je jouw wellnessdag helemaal compleet maken dan is het een goed idee om een behandeling bij te boeken. Zo kun je jouw gezicht een flinke oppepper geven tijdens een reinigende gezichtsbehandeling of helemaal relaxt worden tijdens een anti-stress gezichtsbehandeling. Wil je jouw chakra’s weer op één lijn plaatsen dan doe je dat natuurlijk tijdens een Hotstone massage en lekker wegdromen kan perfect tijdens een Lotus massage. Deze behandelingen zijn slechts een greep uit het enorme aanbod dat Thermae 2000 heeft. Wil je een behandeling aan jouw dagje sauna toevoegen, dan zal dat met het enorme aanbod dus zeker lukken.

Wil jij met jouw partner en of vrienden jezelf een dag verwennen in Thermae 2000, zet dan deze activiteit op jouw bucketlist of boek direct.

Bucket list activiteit Thermae 2000
Waar: Valkenburg – Limburg
Wanneer: het gehele jaar door van 09:00 u tot 23:00 (let op tijdens feestdagen zijn er soms aangepaste openingstijden)
Badkleding: op dinsdag en het eerste weekend van de maand is het badkleding dag, dus zowel in de baden als sauna’s met badkleding. Iedere donderdag is het ongeklede dag en kun je genieten van de baden en sauna’s zonder badkleding. Op alle andere dagen kun je in de sauna jouw adamskostuum aan en in de baden draag je badkleding. Ben je gek op sauna opgietingen, breng dan zeker een bezoekje aan Thermae 2000 tijdens het laatste volle weekend van de maand. Dan is het namelijk Limburgs opgietweekend.
Prijs: 32,50 euro dag entree (Let op! nu via onze boekingsknop met 7,50 euro korting)
Waarom een dagje sauna: het lichaam krijgt een gezondheidskick. De weerstand wordt verhoogd en je voelt je weer opgeladen.
Eetmogelijkheden: in Thermae 2000 vind je vier verschillende restaurants waar je kunt eten.
Lekker een dagje ontspannen