Vrijgezellendag

Ben je op zoek naar een originele activiteit voor een vrijgezellendag, dan is Bookitlist dé oplossing!

Gaat één van je beste vrienden binnenkort trouwen en wil jij met een groep vrienden een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren, dan is dat nog best lastig. Snel worden namelijk allerlei activiteiten verzonnen waarmee jullie niet in aanmerking zouden komen voor een eventuele originaliteitsprijs. Een memorabel vrijgezellenfeest begint met een toffe activiteit overdag. En deze activiteit kan je zo gek maken als je zelf wilt, maar de meest voorkomende uitjes zijn toch wel de bierfiets (wat overigens erg gezellig is) en een rondvaart door Amsterdam. Ook duiken steeds vaker de Escape Rooms op. We moeten toegeven, met jouw beste vrienden aan je zijde wordt het sowieso een onvergetelijk moment, maar het is natuurlijk super tof om van het vrijgezellenfeest een bucket list waardige vrijgezellendag te maken.

Wil jij jouw getrouwde vriend in spe een epische vrijgezellendag geven, dan hebben we bij Bookitlist een tiental bucket list waardige ideeën. De vrijgezellendag afsluiten is natuurlijk een stuk eenvoudiger; met een toffe kroegentocht of een dik feest in een grote club en een lading alcoholische versnaperingen en lekker eten is de dag helemaal compleet.

Indoor Skydiven

Lijkt het jullie heerlijk om even gewichtloos te zijn en om met de harde wind in het gezicht  allerlei trucjes uit te halen, laat dan de vrijgezel nog even het ultieme gevoel van vrijheid ervaren tijdens een Indoor Skydive sessie. Deze adrenaline veroorzakende activiteit bevat drie skydive momenten per persoon, zodat jullie aan het einde van de middag allen naar buiten stappen als echte skydive experts.

vrijgezellendag skydiven

Quad Racing

Mannen en gemotoriseerde voertuigen, het is een hemelse combinatie. Neem allemaal plaats op een krachtige quad en scheur over vier uitdagende parcours met ieder hun eigen moeilijkheidsgraad en uitdagingen. Drift door de bochten, balanceer over bewegende objecten en scheur over glibberige en hobbelige wegen naar de finish. Ook in het huwelijk zal er af en toe een obstakel zijn, kan de vrijgezel tijdens deze activiteit meteen oefenen met het overwinnen daarvan.

IJskarten

Rondracen in een klein kartwagentje is leuk, omdat het altijd fantastisch is jouw vrienden dik in te maken. Maar karten is wellicht een beetje oldschool. IJskarten is echter vernieuwend en extra uitdagend, omdat je erg je best moet doen om de kart met hoge snelheden over het gladde ijs onder controle te houden. Deze activiteit is perfect wanneer je graag het wedstrijdelement tijdens de vrijgezellendag erin wilt gooien.

Strandzeilen

Sleep de vrijgezel mee naar het strand in Zeeland en stap daar eenmaal aangekomen in een zeilwagen oftewel blokart. Van een beetje competitie zal de adrenaline lekker sdoor ieders lichaam sjezen, waardoor iedereen na deze race helemaal opgeladen en energiek klaar is voor de rest van de dag. Heb je zin om met jouw vrienden in de buitenlucht over het strand te racen als een stel bezetene, dan is deze activiteit een absolute aanrader.

Paintballen

Paintballen is één van de spannendste teamsporten ter wereld en het brengt iedere groep mannen goed in de stemming voor een onvergetelijke vrijgezellendag. Nu is deze activiteit niet bijster origineel, maar wel wanneer je ervoor afreist naar het grootste paintball park van Nederland en de speciale vrijgezellenfeest piggy- of bunny hunt editie plant. Ben je bovendien met een groep van minstens tien personen, dan is de vrijgezel gratis. Iedereen verlaat hier gegarandeerd vol enthousiasme en energie voor tien het paintballterrein en daarom is deze activiteit uitermate geschikt voor de aftrap van een bucketlist waardige vrijgezellendag.

paintball

Ben jij op zoek naar een toffe activiteit om de vrijgezellendag mee te beginnen, dan heb je bij Bookitlist geen gebrek aan originele ideeën. Heb je één of meerdere activiteiten gevonden waarvan jullie vriendengroep razend enthousiast wordt, plaats deze dan op jouw bucketlist of boek direct.

RelatedPost