Werken in het buitenland

Vrijwilligerswerk of werken in het buitenland is een ervaring welke zeker thuis hoort op jouw bucket list. Ongeacht wat voor werk je doet in het buitenland is het al een ervaring op zich. Je leert een andere cultuur kennen, nieuwe mensen en vaak leer je nog een aardig woordje (of meer) van de taal.

Vrijwilligerswerk; draag jouw steentje bij

Vrijwilligerswerk kun je op veel plekken op de wereld doen. Wij hebben diverse projecten voor je uitgezocht en blijven deze voor je uitzoeken. Wat denk je van vrijwilligerswerk met kinderen  in Zuid-Amerika. Hen een betere toekomst te verzorgen en deze kinderen onvergetelijke dagen te verzorgen. Of lijkt je vrijwilligerswerk met dieren een geweldige ervaring; zieke en kwetsbare dieren helpen en verzorgen in de jungle terwijl je een bijzondere band opbouwd.

Waarom vrijwilligerswerk doen?

Het zal je extra goed doen om iets te betekenen voor de ander. Uiteindelijk ben je toch bezig om de wereld (ook al is het soms maar voor een klein beetje) te verbeteren. Als dit geen energie geeft.. Noem het een vrijwilligerswerk vakantie waar je tegelijkertijd enorm veel kan leren tijdens het werken.

Betaald werken in het buitenland

Ook zijn er diverse projecten waar je tegen betaling een baan kan uitvoeren. Tevens een onvergetelijke ervaring. Zo kan je bijvoorbeeld werken in Amerika als een Cowboy of juist werken in Australië op een zeilboot. Naast dat je natuurlijk het een en ander aan kennis opdoet door de betrefende werkzaamheden, zul je het land ook beter leren kennen. Onvergetelijk!

Reizen en Werken

Tijdelijk werken in het buitenland is vaak een mogelijkheid. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om reizen en werken te combineren. Wil je liever wat meer vastigheid en juist langer op een plek vertoeven? Een jaar in het buitenland werken of soms zelfs langer behoort vaak ook tot de mogelijkheden. Kortom veel flexibiliteit en opties om jouw bucket list droom zo ideaal mogelijk te maken.

Werken in het Buitenland

vrijwilligerswerk met leeuwen

Vrijwilligerswerk met leeuwen

Bucket list item: vrijwilligerswerk met leeuwen Vrijwilligerswerk met leeuwen Ben je dol op wilde dieren? Steek jij graag jouw handen uit de mouwen? Lev...
Kinderen helpen Dominicaanse Republiek

Be a Hero: Kinderen Helpen

De Dominicaanse Republiek; een ‘paradijs’ op aarde De witte Bounty stranden, met de houten ligbedjes en de rieten parasolletjes die aan het prachtige azuurblau...