Het is de lijst der lijsten. Soms fysiek aanwezig, soms zorgvuldig opgeslagen in het hoofd. Maar een feit is, we hebben er bijna allemaal één. De ene persoon is er alleen wat meer mee bezig dan de ander en bevestigd de aanwezigheid van de lijst. De ander doet alsof hij er geen heeft, maar heeft toch een aantal landen of sportevenementen die hij heel graag een keer zou willen bezoeken. En die eigenlijk dus op een bucket list thuis horen.. maar daar niet op staan, volg je hem nog?

Wat is een Bucket list

Afijn. Hoe je het ook went of keert.. het antwoord op de vraag wat is een bucket list ? Het is een lijst met activiteiten en bezigheden die je minstens één keer in je leven gedaan wilt hebben. Voordat je het loodje legt dus. Deze bucket list kan bestaan uit zeer uiteenlopende items en daarom is het een zeer persoonlijk iets. Ben jij een daredevil, dan zal jouw lijst waarschijnlijk uitpuilen met allerlei adrenaline opwekkende activiteiten. Ben je echter meer een natuurliefhebber, dan pronken er vast een aantal adembenemende Nationale Parken op jouw lijstje. Wil je iets memorabels meemaken, maar ook iets betekenen voor een ander, dan zijn er toffe vrijwilligersprojecten waar je uit kunt kiezen.

Kortom: Bucket list reisbestemmingen, bucket list festivals, bucket list restaurants of bucket list slaapplekken; je kunt het zo gek niet verzinnen of het kan op de bucket list.

Jouw Bucket List

Een aantal toffe landen op jouw bucket list plaatsen is zo gedaan, want daar zijn er immers genoeg van, maar om originele activiteiten en items te bedenken; dat is nog best lastig. Daarom hebben we Bookitlist in het leven geroepen! Bij Bookitlist vind je originele, epische, hilarische en toffe activiteiten en items die niet mogen ontbreken op de bucket list. Op onze website doe je inspiratie op, en het mooie is, de activiteiten zijn ook nog via ons te boeken! Maak bij Bookitlist online eenvoudig een bucket list aan, voeg de leukste activiteiten toe, boek ze via onze partners en vink ze af. The World is your Playground, use it wisely!

RelatedPost