Bucket list item: WipeOut

Waterpretpark Nederland

Hoppa, daar gaat weer een kandidaat die via de enorme rode ballen stuntelachtig in het water belandt. Daarna volgen de krachtige Sweepers die ervoor zorgen dat de overkant ineens onbereikbaar lijkt en de Regilio-Tuur-Muur die rake klappen uitdeelt en ervoor zorgt dat de kandidaat gedesoriënteerd in het water eindigt. We kennen allemaal de beelden uit het populaire programma WipeOut. Begint jouw bloed ook sneller te stromen wanneer je naar deze beelden kijkt en zou je dit parcours met al jouw behendigheid graag zelf willen uitproberen? Zet dan deze activiteit op jouw bucketlist.

Het WipeOut circuit

Deze uitdagende en hilarische WipeOut baan in Nederland bestaat uit twaalf obstakels die zowel op het land en in het water staan. Er zijn twee verschillende parcours beschikbaar met vijf verschillende tijdslots. Ieder parcours heeft zes onderdelen en per onderdeel krijg je twintig minuten de tijd om jezelf te bewijzen en een fenomenale tijd neer te zetten. Voordat jullie als ware snelheidsduivels van de bekende WipeOut Hill naar beneden mogen razen worden de spelregels uitgelegd. Het kan zelfs zo zijn dat Wytske Kenemens aanwezig is; de presentatrice van het televisie programma WipeOut. En na deze introductie ben jij klaar voor de leukste en meest memorabele race ever!

De obstakels

– WipeOut Hill                     – The Blob
– Dizzy Dummy                    – The Punch
– Big Red Balls                     – Pitch Fork
– Sucker Punch                    – The Qualifier
– Wrecking Balls                 – Smack Wall and Slinger Sweeper
– Ring a Ding                        – Side Way Sweeper

 

And the winner is…

Besluit je om met een groep vrienden deze WipeOut baan in Nederland te bezoeken, dan kun je vooraf de WipeOut App downloaden. In deze app registreer je alle deelnemers en houdt op deze manier de behaalde scores bij. De uiteindelijke winnaar van jullie groep wordt op de WipeOut pagina geplaatst en diegene maakt kans om deel te nemen aan de Total WipeOut Finale waarbij je kans maakt op 1.000 euro. Ook worden er uit alle WipeOut App gebruikers tien geluksvogels getrokken die een zogenoemde WildCard krijgen, waarmee ze ook kunnen deelnemen aan deze spetterende finale. Deze app zorgt voor een extra dosis strijdlust!

Holland Evenementen groep: Wipe Out

 

Bucket list activiteit WipeOut
Waar: Wipe out baan in Nederland, Zoelen (vlakbij Tiel)
Wanneer: In principe kan er op elke dag gereserveerd worden
Duur Parcours: totaal twee uur
Totale tijdsduur inclusief uitleg e.d.: een dagdeel
Prijs: vanaf 50,35 euro per persoon
Mogelijkheden: het is mogelijk om naast het WipeOut parcours ook een BBQ bij te boeken. Wil jij de dag episch afsluiten, boek dan de WipeOut Afterparty inclusief eten en drinken erbij!
Perfecte activiteit voor: dagje op pad met vrienden, bedrijfsfeest of  een wipe out vrijgezellenfeest
Deze uitdaging ga ik aan!