Een zeiljacht huren in Griekenland is een origineel item voor de bucket list van iedere levensgenieter. Stap aan boord van een fantastisch jacht, laat de wind door je haar blazen en de zon jouw huid verwarmen.

Living the life

Wordt het iets te warm, dan neem je een verfrissende duik in het azuurblauwe water, waarna jij met jouw snorkel de Griekse onderwaterwereld eens onder de loep neemt.

Eenmaal aan dek werk je weer aan de kleur van jouw gebronsde huid en schuif je in de avond jouw benen onder een goed gevulde tafel met Griekse lekkernijen. Met een volle maag tik je in een luie stoel nog een aantal ouzo ‘s weg en ziet de zon romantisch ondergaan.

Als dit het Griekse leven is, dan wil jij daar maar wat graag aan wennen. Het enige waar jij je druk over hoeft te maken is welke zwemkleding je morgen aandoet en of je het volgende eiland dat jullie bezoeken met de fiets, benenwagen of scooter zult ontdekken. Keuzes maken is nog best lastig!

Heb jij zin om er lekker tussenuit te gaan en wil je een keer wat anders dan een strandvakantie? Zet dan deze activiteit op jouw bucket list.

zeilen middellandse zee

Een Boot huren in Griekenland

Zeezeilen op een zeiljacht in Griekenland is één en al genieten. Het heeft zoveel te bieden, het is eigenlijk zonde om tijdens een bezoek aan het land slechts één van de eilanden te bezoeken.

Tijdens de zeilvakantie pak je het dan ook heel anders aan. Je begint op het knusse eilandje Kos, waarna jullie langs de mooiste eilanden van de Dodekanesos zeilen.

Je kan op het dek relaxen, een duik in het water nemen of actief meezeilen. Eenmaal aangekomen bij een eiland kun je op pad en jezelf onderdompelen in de Griekse cultuur.

En aan het einde van de dag ga je weer aan dek en val je meer dan content in slaap onder de schitterende sterrenhemel. Een boot huren Griekenland?

Niet over nadenken, gewoon doen!

Highlights zeilen Middelandse zee

– Zeezeilen tussen de mooiste Griekse eilanden
– Actief meezeilen of lekker luieren in de zon op het dek
– Je gaat met een kleine, gezellige groep van maximaal 9 man op pad
– Je deelt met één andere persoon een comfortabele kamer
– Het is een onvergetelijke zeilvakantie Griekenland met schipper, zodat jij zorgeloos kunt genieten aan dek en je niet bezig hoeft te houden met de juiste koers varen.

Naast de schipper gaat er ook een professionele reisbegeleider van de reisorganisatie mee. Deze regelt alle excursies/uitstapjes en verzorgt tijdens de zeiltocht de lekkerste hapjes en maaltijden, zodat jouw reis aan werkelijk niets ontbreekt.

Ook is de reisbegeleider op de hoogte van de leukste restaurantjes en barretjes, zodat jullie in de avond los kunnen gaan in het Griekse nachtleven.

Zie jij het helemaal zitten om te gaan eilandhoppen in Griekenland? Zet dan de activiteit ” zeiljacht huren in Griekenland ’ op jouw bucket list of boek direct. Dan heb je gegarandeerd een onvergetelijke zomervakantie!
eilandhoppen Griekenland

Zeiljacht huren in Griekenland

Bucket list activiteit: zeiljacht huren  in Griekenland
Waar: De zeilroute gaat langs de mooiste eilanden van de Dodekanesos
Duur: minimaal 8 dagen (verlengen is mogelijk)
Accommodatie: je zeilt met een zeiljacht van ruim 15 meter lang. Dit jacht is voorzien van alle gemakken en heeft twee- en driepersoons hutten.
Perfecte activiteit: voor een onvergetelijke zomervakantie
Zeilen langs de prachtigste eilanden van Griekenland